Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
άνοιγμα των οίκων πάλι(επίσημα) μετά από καιρό και αναγνωριστική βόλτα μόνο στη Φυλής , κρατώντας μικρό καλάθι μίας και ήμουν σίγουρος ότι κατά 99% θα ήταν οι ίδιες κοπέλες .
Στον οίκο μέσα περίπου 8 άτομα , υπηρεσία η ευγενική κυρία που κανονικά δουλεύει στη 3η βάρδια , είπε ότι δουλεύουν 2 κοπέλες , Σιμόνα που ήταν στο δωμάτιο και η μαυρούλα Μπιούτι που μόλις θα έμπαινε δωμάτιο σε παρτούζα με δύο πιτσιρικάδες .
Περίμενα λίγο να βγει η Σιμόνα , βγήκε έχει πάρει λίγα κιλάκια στη περιφέρεια , είναι γνωστή, μελαχρινή κοπέλα με πάρα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο ψιλοκανονικό πρόσωπο μικρό στήθος και ΚΩΛΑΡΑ .
Εχω χρόνια να την πάρω απο εποχές Φωκαίας , στις αρχές ήταν καλή , μετά είχε πτωτική τάση γιατί έγινε επιλεκτική , φόλα δε θα την έλεγα αλλά παρεξηγημένη και αυτό γιατί επιλέγει πελάτες ενώ εκείνη την περίοδο είχε καλομάθει και απο έξτρα χρήματα που έπαιρνε απο συναγωνιστές είτε εντός οίκου είτε εκτός , τέλος πάντων .
Πέρασα στο δωμάτιο και τις έκανε εντύπωση γιατί ήξερε ότι δε περνάω πια μαζί της , πιο παλιά είχα περάσει 6 φορές μαζί της πριν έρθει Φυλής.
Συζήτηση για κάνα 3λέπτο λέγοντας διάφορα δικά μας , απο προκαταρκτικά τίποτα μόνο κάτι χουφτώματα ενώ χάιδευε και έπαιζε τον πούτσο μου μέχρι να έρθει σε στύση.
Αφού με καθάρισε με μωρομαντιλο πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα μέτρια όπως σχεδόν πάντα...όταν έχει όρεξη κάνει καλή αλλά δεν της αρέσει και δεν θέλει . Πέρασμα προφυλακτικού , δύο στάσεις όπου φαίνεται η κωλάρα της που γι αυτή πέρασα , πρώτα σε ανάποδο cowgirl όπου παραδόξως κοπανιόταν καλά ίσως γιατί πέρασα μετά απο καιρό ποιός ξέρει και δέυτερη στάση φυσικά στα τέσσερα όπου στήνεται ωραία και αντέχει και δυνατό γαμίσι , τελείωμα στα κωλομέρια της .
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15 λεπτά αλλά τα 3 ήταν συζήτηση .Αν θα την ξαναπάρω ? ίσως γιατί μου αρέσει η κωλάρα της αλλα και το πρόσωπο της , αν θα την πρότεινα ? μάλλον τείνω προς το όχι και αυτό γιατί είναι επιλεκτική με τους πελάτες θέλει μικρούς και γυμνασμένους ενώ και η επίδοση της εξαρτάται απο τη διαθέση της και δεν είναι στάνταρ όπως έχουν πολλές .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, Accountant, ant-ant και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2021
να ταν μόνο αυτή, πολλές διαλέγουν! αλλά ναι έχει κωλάρα
08 Ιουνίου, 2021
σιμονα ακομα? ρε φιλε τι λες τωρα

PW
pussy wagon
08 Ιουνίου, 2021
Γιατί παρεξηγημένη φόλα είναι. Ναι στην αρχή ήταν καλή αλλά πάνε και 5 χρόνια από τότε. Το είπες και μόνος σου, αν είσαι πιτσιρικάς γυμνασνένος περνάς καλά.
K
kolofatseas
08 Ιουνίου, 2021
Μεγάλο μαλακισμενο η Σιμονα, όμορφη αλλά κυκλοθυμικη όσο δεν πάει, ίσως κανει κ χρήση κοκακολας για αντοχή. Που θα την πετύχεις ειναι. Αλλά ότι την έχει πιστέψει, την έχει.
review reaction 1 The Keeper
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4