Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
1/7 πρωι η επισκεψη...μαρια...μικρουλα...οταν τη ρωτησα απο που ειναι μου ειπε δεν πειραζει(δεν εχει σημασια εννοουσε...)...εχει σωμα σαν της πατατας ελληνιδας..εχει κιλακια χωρις να χει στηθος...τρυφερουλα ομως,ωραιο δερματακι και οχι κυτταριτιδες...προσωπο γλυκο θα το ελεγα αλλα ο καθενας τωρα βλεπει τα δικα του...παντως αποκλινει αρκετα απ το προτυπο της εποχης...εμενα μου εκανε κλικ παντως και μπηκα...ενω ημουν στο δωματιο με ανοιχτη βρυση ετοιμος να κατουρησω μπαινει μεσα κι ερχεται ολο ναζι πανω μου και μ αγκαλιαζει και αρχιζει χαδια και φιλια...της λεω να μ αφησει μισο λεπτο να κατουρησω...τιποτα...δε μ αφηνε...της το ξαναλεω(γελαγα)...παει και ξαπλωνει και αρχισε να χαιδευει το μουνακι της και να με κοιταει λαγνα και να μ στλενει φιλακια...εμενα μου χε ψιλοσηκωθει και δε μπορουσα να κατουρησω...εγκαταλειπω την προσπαθεια και παω στο κρεβατι...λοιπον εχω να πω ...φουλ συμμετοχη...φουλ ομως!δαχτυλα στο μουνι(πολυ υγρο)...ειχα καυλωσει παρα πολυ...πιπα 10 δευτερολεπτα...δε μπορω να πω αν τοσο κανει παντα η αν καταλαβε οτι δεν ειχα ορεξη για παραπανω...και μετα εγω απο πανω...τρελη συμμετοχη...μετα πισωκολλητο μια απ τα ιδια...οπου και τελειωσα ενω ειχα φουντωσει απο καυλα σα να γαμουσα κανα μισαωρο...αν σας αρεσει απο εμφανιση νομιζω οτι θα περασετε παρα πολυ καλα στο δωματιο...αφου τελειωσα καθοταν στο δωματιο και μου κουνιοταν να με καυλωσει κι αλλο...αυτο που καταλαβα ειναι οτι μαλλον δεν εχει και πολλη πελατεια...ειναι κι ο ανταγωνισμος μεγαλος...δεν ειναι και καμια μουναρα και η γκομενα τα δινει ολα για ευννοητους λογους...ειναι και πολυ συμπαθητικη...τα θυμαμαι τωρα και καυλωνω παλι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού