Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 164 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
1/7 πρωι η επισκεψη...πετυχα τη νελλυ την ξανθια με το τατου στη μεση απο το 71 το κατω...την ειχα παρει αλλες 2 φορες στο 71...μια την καθαρα δευτερα και μια πριν κανα μηνα...και τις 2 ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος...παααρα πολυ ομως!και επειδη δεν ειχα ορεξη να ρισκαρω ειπα να ξαναμπω αν και δεν τρελαινομουν...απλα επειδη θεωρουσα στανταρ οτι θα μεινω ικανοποιημενος...καλα μιλαμε τετοια ξενερα δε τη φανταζομουν με τιποτα!λες και ημουν με αλλη!και τις 2 προηγουμενες φορες με γλωσσοφιλαγε συμμετειχε γουσταρε...τωρα μιλαμε για τρελη ξεπετα και αγγαρεια!με το που μπαινει στο δωματιο και πριν κατσει στο κρεβατι παει ν ανοιξει προφυλακτικο...οπα οπα της λεω(οσο μπορουσα με χαμογελο) κατσε λιγο...καθεται λιγο με το ζορι...προσπαθουσε μ ενα ψευτικο χαμογελο να κρυψει τη βαριεστημαρα της απ την αρχη ως το τελος...αρχιζει μετα η πιπα...(κακη)...αρχιδια δεν εγλειψε ενω το κανε...και με το που μου ψιλοσηκωνεται(ψιλο ομως...) σταματαει...της τη λεω πρωτη και για την πιπα και για τη βαρεμαρα της...παντα με χαμογελο κι οι δυο...μου κανει κι αλλο μεχρι που σηκωνεται αλλο λιγο και ξεκιναμε για ιεραποστολικο...ηταν τελειως στεγνη και στενη στην αρχη...ψιλοχαλια η φαση...μετα τη φερνω απο πανω...της τη λεω και δευτερη...απο πανω ελαφρως καλυτερα...χτυπησε κι ενα κουδουνακι η τσατσα καπου εκει...μετα απο λιγο καταφερα να τελειωσω...ειχα διαβασει κακες κριτικες εντωμεταξει παλιοτερα κι ελεγα ειναι δυνατον να μη μενουν ευχαριστημενοι απ αυτη την κοπελα?...απ οτι καταλαβα εγω ειναι πως θα την πετυχεις...κουβαλαει λιγο τρελα νομιζω...και μ αυτο το μαλλι της τι λοξα εχει?μια κοντο μια εξτενσιονς μια πλεξιδακια...κατι που πολλους θα ξενερωσει οπως και μενα ειναι το βυζι της που απ τη σιλικονη ειναι σα βυζι φουσκωτης κουκλας...τελειως αφυσικο...μετα πηγα και στο 65 να δοκιμασω εκει μη φυγω με κατεβασμενα μουτρα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Νέλη
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού