Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 109 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
πρωινη βολτα στο πιο βρωμερο και συναμα ρομαντικο μερος της πορνοαθηνας, το συγκεκριμενο σπιτακι εχει καποιες υποσχομενες κορασιδες, ειμαι υπερκαβλωμενος και αχυστος μερες και βιαζομαι για ενα γρηγορο σκληρο ξεφορτωμα. μπουκαρω μεσα στον οικο με κουτουλια στην πορτα και βαζω στοιχημα με τον εαυτο μου να γαμησω οτι βγει απο το παραβαν. Βγανει ο τσατσος, μου παρουσιαζει την "μαρια" (αυτη ειναι η μαγκυ; ), ενα εκ πρωτης οψεως μελαγχρινο γυφτοχομπιτ με ωραια περιφερεια, κοιλιτσα και περιεργη πεταχτη οδοντοστοιχια, σε ενα κοκκινο seethrough συνολακι σουτιεν-φουστα με μαυρα τακουνια.
Ελευθερο στοματικο στο προγραμμα, η μαρια καθεται στον καναπε σταυροποδι με το κινητο στα χερια και κοιτωντας με στα ματια ανοιγει τα ποδια για να μου δειξει το μουνι της (δε φοραγε βρακι η ξεβρακωτη). Μη μπορωντας να συγκρατησω τα γελια μου με την σαρον στοουν του μεταξουργειου, απαντω στην ερωτηση του τσατσου αν θα περασω με το σουργελο που μου λαχε,
"εννοειται, δεν το χανω".

το δωματιο στο βαθος δεν ειχε μυρωδιες και φαινοταν καθαρο, γδυθηκα σε 2 δευτερολεπτα και αρχισα να την παιζω γιατι στο μυαλο μου οι πιθανοτητες αποτυχιας εξπερματισης ειχαν αυξηθει. Μπαινει μεσα και το τσιρκο, με παιρνει μια ψοφια αγκαλια και μου λεει τωρα θα σκιστουμε στο σεξ. Αρχιζει φιλια απο λαιμο και κατεβαινει προς τα κατω φτανοντας στον καβλωμενο πουτσο μου. Με ρωταει αν θελω λαστιχο, της λεω οχι.

Και το μετανιωνω στο δευτερολεπτο γιατι αρχιζει μια πιπα ΑΘΛΙΑ με τοσο δοντι, που σε καθε μπουκωμα της, τιναζα το ενα ποδι νευρικα απο το γδαρσιμο που ενιωθα. ΟΠΑ ΜΑΡΙΑ ΟΠΑ ΚΟΥΛΑΡΕ, η μαρια δεν πτοηθηκε και συνεχισε να με βασανιζει, ρωτωντας ενδιαμεσα, γιατι κανεις ετσι εσυ; Δεν ξερω αν ειναι τοσο ατσουμπαλη ή αν τα στραβα δοντια της δεν εχουν περιθωρια ανοιγματος, τελος παντων, την εβαλα να μου τον γλειφει σαν παγωτο και της απαγορευσα να τον βαλει παλι μεσα στα σαγονια του καρχαρια. Παει να μου περασει καποτα και το κανει επισης ατσουμπαλα, το ποδι μου απο συνηθειο πλεον τιναζεται παλι ελαφρα, καλα μου λεει γιατι εισαι ετσι σε ποναω παλι; Μαρια της λεω πληρωσα να σε γαμησω οχι να με γαμησεις. Λιγο τσαντισμενος απο την τραυματικη εμπειρια μου της λεω, ανοιξε καλα τα ποδια σου τωρα γιατι μου εταξες σκισιμο. Της ειπα οτι θα τιμωρηθει για την ψυχικη οδυνη, γελασε χαζοχαρουμενα, δεν ηξερε...

Οπερ και εγενετο, χωρις να βγαλει τη φουστιτσα της και χωρις να βγαλει το διαφανο σουτιενοειδες που φοραγε ανοιξε τα ποδια της και αφησε το κεφαλι της να κρεμεται λιγο εκτος κρεβατιου. Της τον εχωσα αποτομα και επεσα απο πανω πλακωνοντας το κορμι της, δαγκωνοντας ελαφρα τα αδιαφορα βυζακια της πανω απο το σουτιεν. Ηταν αρκετα στενη (απο την αναδουλεια ισως; ) χωρις καποια εντονη λιπανση και το προσωπο της εκανε μορφασμους δυσφοριας. Γενικα δεν καφριλιαζω στις κοπελες αλλα το τραγικο τσιμπουκι της επρεπε να απαντηθει.
Τραβαω το σουτιενοειδες προς τα πανω και της το φοραω μασκα, ρουφωντας τις ρωγες της σαν κοτα που τραβαει σκουλικια απο το χωμα, την γαμουσα με δυναμη και με το ενα χερι της επιανα το λαιμο (δεν εβαλα δυναμη, μη μου μεινει και στα χερια και κυριως μη με παρατησει και φυγει). Μεταξυ βογκητων, γκριματσων και σκισιματος μου λεει αυτη τωρα ΟΠΑ ΟΠΑ.

Καλα της λεω, σορρυ, γυρνα στα 4. Ο κωλος της μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλος στο ματι για τα γουστα μου, νερουλος οσο πρεπει, λιγο μεγαλυτερος απο τον προβλεπομενο για το συνολικο μεγεθος της, ειχε λιγες ραγαδες, οχι εντονες ομως. Επειδη ειχα ηδη παρει το ρυθμο και το πανω χερι, της τον φορεσα με βια και γραπωνοντας τα μπουτια της αρχιζω να τη σφυροκοπαω, ριχνωντας της που και που κωλοσκαμπιλα. Παροτι εκανε παλι αντιαισθητικους μορφασμους, εδειχνε να ψιλογουσταρει, μου εδινε χωρο να πιστονιασω βαθιες διεισδυσεις, με "αγκαλιαζε" με τα ποδια της και οταν της ζουπηξα παλι με το ενα χερι το κεφαλι στο κρεβατι αρχισε να βογκαει πιο δυνατα. Σηκωσα το ενα ποδι και την εσκιζα σαν σκυλος νιωθωντας το τελος να ερχεται. Φοβηθηκα λιγο την καποτα που την ενιωθα σφιχτη, αλλα τελικα εχυσα βαθια μεσα της χωρις ατυχημα, με εκεινη να κανει μια μικρη προσπαθεια να "ξεφυγει" το τελειωμα, αλλα τα χερια μου ηταν ταναλιες στα καπουλια της. Της ριχνω ενα κωλοσκαμπιλο και την αφηνω να φυγει, μου λεει εσυ γαμας δυνατα, αρκετα υποτακτικη η μικρη, ισως και λιγο μαστουρωμενη.

τα τακουνια μαλλον δεν τα περπαταει πολυ καλα γιατι πηγε να φαει σαβουρα στο σαλονι οπως εβγαινε, σαλονι το οποιο ηταν τιγκα πακιστανους και προς τιμην του τσατσου δεν χτυπησε πορτα (9-10 λεπτα συνολο). Περνωντας απο εκει για να φυγω, εκεινη κατα το σαλοναρισμα της μου τσιμπησε το βυζι... Η μιρελλα (λογικα αυτη ηταν) ειχε πιασει δουλεια και τραμπουκιζε εναν πιτσιρικα να περασει στο δωματιο, αυτην ηθελα να γαμησω εξαρχης (ή την ιωαννα) αλλα τελικα μου εκατσε η μαρια λα ντελ μπαριο.

Η Μαρια συνολικα ειναι ενα κοντο αδιαφορο πουτανακι το οποιο φανηκε αρκετα υπομονετικο και αντεχει πολλα ζογκλερικα. Εμφανισιακα και αποδοτικα ειναι μια μεγαλη μετριοτητα αλλα εχει ωραιο κωλο και το μουνι της ευτυχως ηταν στενο. Το τσιμπουκι της ομως ειναι ασυναγωνιστα ελεεινο και πραγματικα τσαμπα τα μικροβια που δεχτηκα απο το ελευθερο στοματικο. Επισημα δεν μου ηρθε καποια μποχα.
Ισως, σε καποια τσαρκα εντονης ορεξης και ζωηροτητας, την ξαναεπισκεφτω για να της αλλαξω και τα υπολοιπα φωτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.304
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 TOMCRUISE, Helluvatime, kaavlas και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2021
Τραβαω το σουτιενοειδες προς τα πανω και της το φοραω μασκα, ρουφωντας τις ρωγες της σαν κοτα που τραβαει σκουλικια απο το χωμα,= έγραψες !! Ούτε εγώ δεν θα σκευτομουν κάτι τέτοιο !!! Πέρα από αυτό καλά έκανα τότε και δεν πέρασα μαΖι της !! Απεχθάνομαι τέτοια σκηνικά δηλαδή η γκομενα να προσπαθεί να με τραυματία η στο πέος αντί να με καβλωση !!! Συγχαρητήρια που παρά τα όσα σου έκανε τις ξηγηθηκες έτσι !! Αλλά και σε εμένα που δεν πέρασα μαΖι της τότε
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1