Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Το φθινοπωρο που μας περασε (μεσα σεπτεμβρη). Μετα την ληξη της πρωτης καραντινας, περιπλανωμενος επι της φυλ-στρητ, κατεληξα στον β' οροφο του συγκεκριμενου οικου. Μεσα απ τις κουρτινες ξεπροβαλε ενα πετιτ μελαχρινο ρομουνακι, το οποιο παρουσιασε στο σαλονι μια ξανθια τρελιαρα συμπαθης τσατσα, με σοφιστικέ γυαλακια, απο την πρων σοβιετικη ενωση. Καπου εκει διεκρινα οτι κουνουσε την ουρα της, και το πορνοενσικτο μου ελεγε οτι το πηγαινε το γραμμα με κουριερ. Ετσι θελοντας να κανω κατι πιο εξτριμ, της ειπα το μυστικο. Δηλαδη αν ηθελε να περασουμε μεσα στο δωματιο. Τοτε τα ματια της αστραψαν μονο μιας, και μου ειπε ναι΄ αλλα με τα διπλα. Κατοπιν της απαντησα με κουλ υφος (μπλοφαροντας φυσικα)οτι δηθεν εχω μονο ενα εικοσαρικο, και αν θελει, να περασει με αυτο. Το ξανασκεφτηκε καπως διστακτικα και μου λεει ενταξει! Νομιζα πως εκανε πλακα, μεχρι που με οδηγησε στο τελευταιο δωματιο. Επισης μου εδειξε το μπανιο και αν ηθελα να φρεσκαριστω δινοντας μου μια μικρη πετσετα χεριων. Την ωρα που εκανα ντουζ ειχα ηδη φτιαχτει, μονο και μονο με την ιδεα για το τι θα επακολουθουσε, ετσι ημουν ετοιμος και φερμαρισμενος. Αφου μπηκα στο δωματιο άκουσα το μιλφογκιλφ να πηγαινει και εκεινη για φρεσκαρισμα. Ξαφνικα ανοιγει την πορτα και εμφανιζεται με μια λευκη βαμβακερη κιλοτα και ενα ροζ σουτιεν. Το δερμα της λευκο, και στο ημιφως του μπλακ λάιτ, φαινοταν λουκουμι. Μεσα εγινε η μαχη του Δραμαλη. Πιπες ακαπελα, εξηνταεννιαρια, δυνατα χτυπηματα στα τεσσερα, ρομαντικα γλωσσοφιλα. Απο την ενταση του σκηνικου παραλιγο να μπω ασκεπης μεσα της αλλα με φρεναρε. Αποχωρωντας απο το δωματιο ειπε, ωχ' ξεσπασε τσουναμι εδω, κοιτωντας με πονηρα, χαμογελοντας μεσα απο τον καθρεπτη. Στο τελος, φευγοντας απο τον οικο κοντα στην πορτα μου λεει, δεν θα μου δωσεις το τηλεφωνο σου; Αστραπιαια της απαντησα, δωσε καλυτερα το δικο σου και τα λεμε..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
dCorso
Μέγας
33
Πόντοι:
4.746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dimmanos, Ντουνταράς, Paliotsarkadoros και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Απριλίου, 2021
Βρισκεται ακομη εκει ? Που μπορουμε να την βρουμε?
26 Απριλίου, 2021
Ωρε κάγκελο μου τον έκανες, μου φέρεις στη μνήμη παλιό μου κασκαντεριλικι. Για πες λεπτομέρειες για την τσατσά, ηλικία, καθαριότητα, σωματοτυπος κτλ.
26 Απριλίου, 2021
-την συγκεκριμενη περιοδο που περιεγραψα,
βρισκοταν εκει, τωρα δεν γνωριζω..
-συστηθηκε ως μασα,καλοστεκουμενη μεταξυ 4ης
και 5ης δεκαετιας- 5καθαριδης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3