Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 32 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η ημερομηνία επίσκεψης είναι ενδεικτική μίας και θα είναι μια κριτική σούμα και για τις δύο καταθέσεις που έχω κάνει μαζί της.
Πρόκειται για μια κοπελίτσα ξανθοκάστανη πολύ κοντή με ωραίο κορμάκι 1,5αρί βυζί φάτσα πολύ μέτρια και έχει πίρσινγκ στον αφαλό , την πρώτη φορά μου είπε ότι είναι 19 χρονών και τη δεύτερη φορά 21 και είναι απο τη Βουλγαρία .
Στο δωμάτιο και τις δυο φορές άργησε να έρθει μίας και είχε άλλους συναγωνιστές πριν από μένα και γενικά έχει επισκεψημότητα απ ότι έχω παρατηρήσει απο τις βόλτες μου .
Σου κάνει αμέσως "επίθεση" για φιλιά αλλά χωρίς να χρησιμοποιεί γλώσσα , είναι δεκτική σε 69 αλλά αρνητική σε δάχτυλα , ρωτάει αν θες πίπα με ή χωρίς προφυλακτικό .
Την πρώτη φορά η πίπα της ήταν καλή και βαθιά ενώ τη δεύτερη φορά φαινόταν να βαριέται , στο σεξ δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά λόγω του σωματότυπου της την κάνεις ότι θές , την πρώτη φορά την πήρα στα όρθια και στο κρεβάτι με αυτή απο πάνω ενώ την δεύτερη πάλι στα όρθια και μετά πισωκολλητά όπου δεν είναι για πολλά πολλά , και τις δύο φορές τελείωμα στο στόμα .
Να της δώσω ένα σύν γιατί στο δωμάτιο δεν βιάζεται και μάλιστα την δεύτερη φορά που η τσατσα χτύπησε την πόρτα γύρω στο 12λέπτο την έγραψε κανονικά...την πρώτη φορά ήταν πολύ καλύτερη ενώ τη δέυτερη φαινόταν κάπως κουρασμένη .
Για το επίπεδο του Μεταξουργείου και φυσικά για μόλις 10 ευρώ καλή είναι .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άναμπελ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.483
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 mitsmitsa, aoratos33_2, alpula και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2021
Κοντέψαμε τα 3 χρόνια για να δούμε κριτική απο τον N.Smirni... Προσωπικά είναι η πρώτη του κριτική που εχει γραψει αφου έγινα μελος!!
Προσκύνημα
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 193184
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1