Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 65 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η ημερομηνία ειναι ενδεικτική επισκέφθηκα εν μεσω cov 19 τον γνωστο οικο ΙΑΣΩΝΟΣ 2Β αυτον με τις σκάλες , αφού περασα απο τις συμπληγάδες του φύλακα εξω και έχοντας τα ανάλογα διαπιστευτήρια της κλειδοκράτορας φύλακα εισόδου τσα2 ανεβηκα στο σαλονι εκει ηταν η γνωστη σε ολους ουκρανικής καταγωγής ΜΑΡΙΝΑ με γαλανά σχιστά μάτια κανονικο σωματοτυπο κ μετριο στηθος , η κοπελα δεν εχει κατι το ιδιαίτερο αλλα κανει ελεύθερο στοματικο κ τελειωτικο . Περασα στο δωματιο καταθετοντας το αντιτιμο και περιμενα γυρω στα 5 λεπτα οπου περασε μεσα με απλανές χαμογελακι οπου φανηκε ο αριστερος της κυνοδοντας να προεξεχει (θελει ορθοδοντικη κ αναρωτιέμαι τόσα βγάζει γιατί δεν παει να φτιαξει την οψη οδοντων ... τες παντων , στα του αγωνα ) ξεκινησε με στοματικο οπου εκει αρχίζουνε οι εκπλήξεις , στην αντιστοιχη γναθο αριστερά φέρει επιχειλειο κονδύλωμα . Απο εκεινη τη στιγμη αρχισα να ειμαι σε μια εγρήγορση και καθετη πτώση της ερωτικής διάθεσης όπου τέλειωσα όπως όπως αναγκαστικά με προφυλακτικο ιεραποστολικο .Η ΜΑΡΙΝΑ ειναι ευγενικια κοπέλα λιγομίλητη και με πολλους φιλους πακιστανους (το εχω διαπιστωσει στο δρομο ) την γνωρίζω κοντά 2 ετη , όσο ειναι στην ελλαδα ,ειχε αποχη απο την εργασία απο το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ - ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ και επανεμφανίσθηκε άγνωστο για ποσο . Ρώτησα για το πρόβλημα υγείας και έκανε πως δεν καταλαβαίνει . Αγαπητοί συναγωνιστές προσέξτε την υγείας σας εγω προσωπικά μετα απο την συνεύρεση ακολούθησα ΑΜΕΣΑ κ πιστά ιατρικές συμβολές οικείου μου προσώπου στον αντίστοιχο κλαδο των Σ.Μ.Ν.
Η κοπελιά ειναι καλή ( αν κ δεν ειχε διαθεση οπως κατάλαβα κατι την απασχολούσε ίσως να είχε πιει λιγάκι βλεμμα απλανές ....)αλλα το κονδύλωμα ειναι εμφανής και κατι πρεπει να κανει για αυτο ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
-10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
21
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 review reaction 6 DmtrsxXx, Ημεδαπος , Nautikos hard και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2021
Καλά ρε φίλε στο Μταξουργείο τι περίμενες; Έπρεπε να είχες σηκωθεί να φύγεις το επόμενο δευτερόλεπτο,ελπίζω να μην σου έκανε στοματικό χωρίς λάστιχο
review reaction 1 jimakos900
16 Απριλίου, 2021
Έλεος ρε φιλε έπρεπε να είχες φύγει
16 Απριλίου, 2021
Δεν ήταν κονδύλωμα αλλά έρπης και απορώ εφόσον το κατάλαβες γιατί συνέχισες .. Θα μπορούσες τουλάχιστον να μας πεις τι είδους ιατρικές συμβουλές ακολούθησες μετά;
18 Απριλίου, 2021
Η ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΧΕ εμφανισθεί αυτον το μηνα στο 32 ΙΑΣΩΝΟΣ πανω οροφο μετα στο 28 ΜΕΓΑΛΟΥ αλεξανδρου και μετα στο ΑΚΟΥΜΗΝΑΤΩΝ με Αλινα και Χριστινα ολες ουκρανές .
27 Απριλίου, 2021
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιχείλιος έρπητας
Ο επιχείλιος έρπης μεταδίδεται κυρίως με την άμεση δερματική επαφή, καθώς και με τη σεξουαλική επαφή. Ο ιός HSV-1 μπορεί να προκαλέσει και έρπητα γεννητικών οργάνων αν μεταφερθεί με ενοφθαλμισμό στην περιοχή αυτή. Ο έρπης είναι μεταδοτικός ακόμη και αν δεν υπάρχουν ανοιχτές βλάβες στο δέρμα για μερικές μέρες.
Ποσο δε ελευθερο στοματικο.......

Για να μειώθει την πιθανότητα μετάδοσης θα πρέπει να μην χρησιμοποιείς κοινές πετσέτες και καλλυντικά με άτομα που πάσχουν για όσο διάστημα έχεις βλάβες. Επίσης, πρέπει να αποφεύγεται η χρήση κοινών ποτηριών, πιρουνιών κ.ά. Θα πρέπει να πλένεις τακτικά τα χέρια σου και αν είσαι ο ίδιος ασθενής να μην αγγίζεις την περιοχή της βλάβης.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 10 ΕΥΡ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥΣ
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΟΤΙ ΠΗΡΑ ΠΡΟΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΣΧΕΔΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.....Η ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΒΛΑΠΤΗ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
23 Μαΐου, 2021
ΣΥΜΦΩΝΑ με τελευταιες πληροφορίες απο τον ιδιο χώρο ..... η ΜΑΡΙΝΑ θα επανεμφανισθεί στο ΙΑΣΩΝΟΣ 2 Β η ιδια αλλα και η...... μαμά της ΚΑΤΕΡΙΝΑ για τους λάτρης της παρτούζας .... Money MouthMoney MouthMoney Mouthη οποία ηταν και παλιότερα .
Όπως λεει η ελληνική παροιμία κατά μανα κατά κυρι κατά τεκνο και παιδί .....
η το μηλο κατο απο τη μηλια θα πεσει.....τα συμπεράσματα και οι εκτιμήσεις δικιές σας Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ .....
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6