Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 125 10
Μπουρδέλα
358793
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Τη δοκίμασα την ειρήνη. Αδυνατούλα, νέα καστανή ωραίο σωματάκι με οκ πρόσωπο με λίγη ακμή. Ενώ είναι γλυκιά κ χαμογελαστή, είναι ατσούμπαλη με γρήγορη πίπα... που δε μπορούσε να μου σηκωθεί. Στημένη μπροστά μου ώστε να μην μπορώ να πιάσω τίποτα. Πηγα να πιάσω λίγο βυζί.. τραβήκτηκε κ μου είπε γλυκά κ γελαστά no. Δεν αφήνει λίγο χούφτωμα!! Απίστευτο!!
Τελικά το μόνο που μπόρεσα να χαιδέψω ήταν η πλάτη της, με το δεξί μου χέρι και με το αρίστερο τον έπαιξα ταυτοχρονα... μου σηκώθηκε,μου έσκασε κ μερικά φιλάκια στόμα και μαγουλα, τη έβαλα για κανα 5λεπτο να μου πάρει πίπα αφού είχε γίνει πέτρα, με ρωτάει σέξ? της λέω όχι, συνέχισε κανα 2λεπτο της τα έδωσα στο στόμα και πετάχτηκε σαν ελατήριο και πήγε κ τα έφτυσε στον νιπτήρα. Αυτά...
Τελικά το μόνο που μπόρεσα να χαιδέψω ήταν η πλάτη της, με το δεξί μου χέρι και με το αρίστερο τον έπαιξα ταυτοχρονα... μου σηκώθηκε,μου έσκασε κ μερικά φιλάκια στόμα και μαγουλα, τη έβαλα για κανα 5λεπτο να μου πάρει πίπα αφού είχε γίνει πέτρα, με ρωτάει σέξ? της λέω όχι, συνέχισε κανα 2λεπτο της τα έδωσα στο στόμα και πετάχτηκε σαν ελατήριο και πήγε κ τα έφτυσε στον νιπτήρα. Αυτά...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2021
Έτσι οπως τα λές είναι,σα να βλέπω τον εαυτό μου,την έπαθα κι εγώ ,υπάρχει σχετικό σχόλιο,μακριά δεν το έχει η κοπέλα,και όπως φαίνεται δε θέλει και να το βρεί,απο το συγκέκριμενο κατάστημα στην κορωνοεποχή μόνο η Αναστασια είναι μια τίμια συνέυρεση!!
sinatra7
23 Μαρτίου, 2021
Γραφεις σαν να ημουν εγω με την κοπελα.. Αντιστοιχη εμπειρια με την κοπελα πριν 2 μηνες.. Κριμα κ ειναι καλο κορμι..
A
Accountant
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2