Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242389
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την Ιβανα την ειχα γνωριση πριν λιγο καιρο στην Αλκαμενους οπου ειμουν τακτικος. Την εχασα και μετα απο αρκετες περιοδιες, καπιες καλες οπως Μαρια απο Κολωνου, και πολλες που δεν θα ξαναεκανα και να μου πεφτανε με τον κωλο ανοιχτο μπροστα μου !!!
Πισω στο θεμα μας. Στην μεσημεριανη μου βολτα επεσα στην Ιβανα καταλαθως και χωρις να σκεφτω μπηκα. Καθησα 2 φορες γιατι με την κουβεντα ξεχαστηκαμε. Παρολο που ειμουν γκαβλωμενος σε ολη την διαρκεια συζητησης που ειχαμε. Οταν ξανα γυρισε μου ριχτηκε αμεσως σε πολυ υγρη πιπα. Με κοιτουσε στα ματια και αυτο με γκαβλωνε ακομα πιο πολυ. Καπελο ακολουθησε και ανεβηκε πανω μου. Τα βογγητα ηταν οπως παντα (ξερω acting αλλα γκαβλα) και μετα τελως με πισοκολητο οπου και shot my load!
Για τα προσωπικα μου γουστα η Ιβανα ειναι αυτο που χρειαζομαι.
Πισω στο θεμα μας. Στην μεσημεριανη μου βολτα επεσα στην Ιβανα καταλαθως και χωρις να σκεφτω μπηκα. Καθησα 2 φορες γιατι με την κουβεντα ξεχαστηκαμε. Παρολο που ειμουν γκαβλωμενος σε ολη την διαρκεια συζητησης που ειχαμε. Οταν ξανα γυρισε μου ριχτηκε αμεσως σε πολυ υγρη πιπα. Με κοιτουσε στα ματια και αυτο με γκαβλωνε ακομα πιο πολυ. Καπελο ακολουθησε και ανεβηκε πανω μου. Τα βογγητα ηταν οπως παντα (ξερω acting αλλα γκαβλα) και μετα τελως με πισοκολητο οπου και shot my load!
Για τα προσωπικα μου γουστα η Ιβανα ειναι αυτο που χρειαζομαι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού