Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 63 10
Μπουρδέλα
95808
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
* Τους πούτσοus
Πριν κάποιες μέρες η επίσκεψη στο ¨μέγαρο¨ χαρdaλιάXRYSOXOID
Πως αλλιώς, είναι δυνατόν να δουλεύει "κρυφά" το πορνείο & να το επισκέπτονται άπαντες???
Τηλεφώνημα και είσοδος στο έτοιμο να καταρρεύσει σαράι. Κλειστό αίθριο και δίπατο. Στο πάνω 2 μέτριες (η μία πολύ κοντή) ρωσόφωνες νεαρές πουτάνες, χωρίς ξεσκούφωτο τσιμπούκι. Κάτω η Μόνικα (24-29 χρόνων περίπου) λεπτή, μετριοκαλή, με λίγα διάσπαρτα τατού.
Τσιμπούκι ξεσκούφωτο μεν, αλλά μονότονο και άνευρο. Χάδια-προκαταρκτικά τίποτα...
Όταν απόχτησα μέτρια στύση, άνοιξε τα πόδια να τόνε χώσω. Μπήκα και καύλωσα περισσότερο. Με καλή στύση τώρα, βγαίνω και της τονε χώνω στη σούφρα. Τραβήχτηκε κι άρχισε τα ρώσικα... βρισιές υποθέτω.
-Κώλο δικό μου, λέει.
-Οkay baby, λέω, αλλά τονε θέλω.
-Όκι, λέει.
-Καλώς μωρό, της λέω, πάμε πίπα.
Βγάζω καπότα & της γάμησα το στόμα -μέχρι πνιγμού!!!
Έτσι έχυσα.
Υ.Γ: Τσατσά-ό ΔΕΝ είδα. To δωμάτιο που μπήκα, καθαρό (ίσως ήμουν ο πρώτος) και ζεστό. Πολύ μικρό όμως.
Πριν κάποιες μέρες η επίσκεψη στο ¨μέγαρο¨ χαρdaλιάXRYSOXOID
Πως αλλιώς, είναι δυνατόν να δουλεύει "κρυφά" το πορνείο & να το επισκέπτονται άπαντες???
Τηλεφώνημα και είσοδος στο έτοιμο να καταρρεύσει σαράι. Κλειστό αίθριο και δίπατο. Στο πάνω 2 μέτριες (η μία πολύ κοντή) ρωσόφωνες νεαρές πουτάνες, χωρίς ξεσκούφωτο τσιμπούκι. Κάτω η Μόνικα (24-29 χρόνων περίπου) λεπτή, μετριοκαλή, με λίγα διάσπαρτα τατού.
Τσιμπούκι ξεσκούφωτο μεν, αλλά μονότονο και άνευρο. Χάδια-προκαταρκτικά τίποτα...
Όταν απόχτησα μέτρια στύση, άνοιξε τα πόδια να τόνε χώσω. Μπήκα και καύλωσα περισσότερο. Με καλή στύση τώρα, βγαίνω και της τονε χώνω στη σούφρα. Τραβήχτηκε κι άρχισε τα ρώσικα... βρισιές υποθέτω.
-Κώλο δικό μου, λέει.
-Οkay baby, λέω, αλλά τονε θέλω.
-Όκι, λέει.
-Καλώς μωρό, της λέω, πάμε πίπα.
Βγάζω καπότα & της γάμησα το στόμα -μέχρι πνιγμού!!!
Έτσι έχυσα.
Υ.Γ: Τσατσά-ό ΔΕΝ είδα. To δωμάτιο που μπήκα, καθαρό (ίσως ήμουν ο πρώτος) και ζεστό. Πολύ μικρό όμως.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;