Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 125 10
Μπουρδέλα
358796
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μετά απο αρκετές φορές των τελευταίων δυο εβδομάδων,στο συγκεκριμένο μαγαζί,περνώντας με την Αναστασία(πολύ καλή:)αποφάσισα να περάσω με την Ειρήνη.Όμορφη κοπέλα περίπου στα 28-30ωραίο σώμα,συμπαθητικό πρόσωπο με σπυράκια.Ανακοινώθηκε πρόγραμμα ελέυθερου στοματικού,και τελειωτικό στο στόμα.Πληρώνω περνάω στο δωμάτιο περιμένω σχετικά λίγο.Μπαίνει η Ειρήνη,λέει hi,και τίποτα αλλό.Χωρίς κανένα προκαταρκτικό ξεκινάει ακάποτη πίπα,άτεχνη,γρήγορη,ατσούμπαλη,αντί να με ερεθίσειαντιθέτως με ενοχλούσε η όλη αίσθησημε αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μου σηκώθει καθόλου::Πάω να χαιδέψω λίγο ρώγες, τρώω το πρώτο NOΜετά απο λιγότερο ενός λεπτού πάει να βάλει προφυλακτικό σε πεσμένο μόριοΤης λέω ευγενικά 'οχι ακόμα θέλω να σε γλύψω.Τρώω το δέυτερο NO.Την ρωτάω, γιατί μωρό μου δε σου αρέσει???Με υφάκι μου απαντάει OK,και στήνεται ξυνισμένη και εμφανώς ενοχλημένη περιμένοντας να την γλύψωΈχοντας χάσει πλέον κάθε διάθεσητης λέω, ok dont worry.Στην συνέχεια της λέω συνέχισε το στοματίκο μέχρι να τελειώσω,σε στάση 69.Εδώ έρχεται το τελειώτικο ξενέρωμα,:(:(:(:( έρχεται σε στάση 69,εγώ ανάσκελα,έκατσε τόσο ψηλά που ούτε προβοσκίδα ελέφαντα δεν έφτανε το αιδοίο τηςΣυνέχισε την πίπα,έφτασα σε μια κατάσταση ημιστύσης,τελείωσα μελάτο μόριο.Πρίν ακόμα ολοκληρώσω την εκσπερμάτωση,είχε ηδη σηκωθεί,με άφησε στα κρύα του λουτρού στη πιο όμορφη στιγμή
Τέλος, φέυγοντας είχε το θράσος να με ρωτήσει αν πέρασα ωραία.
Τέλος, φέυγοντας είχε το θράσος να με ρωτήσει αν πέρασα ωραία.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
ΕΙΡΗΝΗ
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ειχα επισκεφθεί τον συγκεκριμενο οικο ενα πρωινο 3 η 4 Ιανουαριου, ηταν δυο κοπελες η Ειρηνη με μια αλλη χοντρουλα... Διαλεξα την Ειρηνη μιας και την εβλεπα για πρώτη φορα και εχει καλο σωματακι γενικως.. Πιπα ακαποτη, ατσουμπαλη εβαζε δοντι της ελεγα πιο σιγα, τιποτα αυτη... Καποια στιγμη πηγα να της πιασω το βυζακι μου ελεγε no no και συνέχιζε την αγαρμπη πιπα... Τελικα Φιλε Sinatra7 διαβάζοντας την κριτικη σου ειναι οτι εβλεπα τον ευατο μου... Ευγε!!!
Τελικά το μόνο που μπόρεσα να χαιδέψω ήταν η πλάτη της, μου έσκασε κ μερικά φιλάκια στόμα και μαγουλα, με το δεξί μου χέρι και με το αρίστερο τον έπαιξα ταυτοχρονα... μου σηκώθηκε, τη έβαλα για κανα 5λεπτο να μου πάρει πίπα μετά με ρωτάει σέξ? της λέω όχι, συνέχισε κανα 2λεπτο της τα έδωσα στο στόμα και πετάκτηκε σαν ελατήριο και πήγε κ τα έφτυσε στον νιπτήρα. Αυτά...