Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 125 10
Γενική βαθμολογία

4.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μετά απο αρκετές φορές των τελευταίων δυο εβδομάδων,στο συγκεκριμένο μαγαζί,περνώντας με την Αναστασία(πολύ καλήΝαι!Ναι!Ναι!:)αποφάσισα να περάσω με την ΕιρήνηΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία.Όμορφη κοπέλα περίπου στα 28-30ωραίο σώμα,συμπαθητικό πρόσωπο με σπυράκια.Ανακοινώθηκε πρόγραμμα ελέυθερου στοματικού,και τελειωτικό στο στόμα.Πληρώνω περνάω στο δωμάτιο περιμένω σχετικά λίγο.Μπαίνει η Ειρήνη,λέει hi,και τίποτα αλλόΕμμμμΕμμμμΕμμμμ.Χωρίς κανένα προκαταρκτικό ξεκινάει ακάποτη πίπα,άτεχνη,γρήγορη,ατσούμπαλη,αντί να με ερεθίσειΕμμμμΕμμμμαντιθέτως με ενοχλούσε η όλη αίσθησηMoney MouthMoney MouthMoney Mouthμε αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μου σηκώθει καθόλουMoney MouthMoney Mouth:Money Mouth:Πάω να χαιδέψω λίγο ρώγες, τρώω το πρώτο NOΘυμόςΘυμόςΘυμόςΜετά απο λιγότερο ενός λεπτού πάει να βάλει προφυλακτικό σε πεσμένο μόριοΧμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Της λέω ευγενικά 'οχι ακόμα θέλω να σε γλύψωΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα.Τρώω το δέυτερο NOΘυμόςΘυμόςΘυμός.Την ρωτάω, γιατί μωρό μου δε σου αρέσει???Με υφάκι μου απαντάει OK,και στήνεται ξυνισμένη και εμφανώς ενοχλημένη περιμένοντας να την γλύψωΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΈχοντας χάσει πλέον κάθε διάθεσηΘυμόςΘυμόςΘυμόςτης λέω, ok dont worryΘυμόςΘυμόςΘυμός.Στην συνέχεια της λέω συνέχισε το στοματίκο μέχρι να τελειώσω,σε στάση 69.Εδώ έρχεται το τελειώτικο ξενέρωμα,:(:(:(:( έρχεται σε στάση 69,εγώ ανάσκελα,έκατσε τόσο ψηλά που ούτε προβοσκίδα ελέφαντα δεν έφτανε το αιδοίο τηςΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΣυνέχισε την πίπα,έφτασα σε μια κατάσταση ημιστύσης,τελείωσα μελάτο μόριοΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμ.Πρίν ακόμα ολοκληρώσω την εκσπερμάτωση,είχε ηδη σηκωθεί,με άφησε στα κρύα του λουτρού στη πιο όμορφη στιγμήΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Τέλος, φέυγοντας είχε το θράσος να με ρωτήσει αν πέρασα ωραίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
ΕΙΡΗΝΗ
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
sinatra7
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, Bill the Dark Night, Accountant και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2021
Φίλε η λέμε για άλλη ειρήνη, η κάτι έκανες πιθανόν εσύ λάθος, συμπεριφορά η καθαριότητα δεν ξέρω. Η Ειρήνη που θυμάμαι εγώ γύρω στον Οκτώβριο, ήταν τόσο παθητική και δεκτικη που και το πάτωμα σφουγκαριζες με τη μουρη της άμα λάχει..
17 Ιανουαρίου, 2021
Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστη Sinatra7 σε ολα..
Ειχα επισκεφθεί τον συγκεκριμενο οικο ενα πρωινο 3 η 4 Ιανουαριου, ηταν δυο κοπελες η Ειρηνη με μια αλλη χοντρουλα... Διαλεξα την Ειρηνη μιας και την εβλεπα για πρώτη φορα και εχει καλο σωματακι γενικως.. Πιπα ακαποτη, ατσουμπαλη εβαζε δοντι της ελεγα πιο σιγα, τιποτα αυτη... Καποια στιγμη πηγα να της πιασω το βυζακι μου ελεγε no no και συνέχιζε την αγαρμπη πιπα... Τελικα Φιλε Sinatra7 διαβάζοντας την κριτικη σου ειναι οτι εβλεπα τον ευατο μου... Ευγε!!!
07 Μαρτίου, 2021
τη δοκίμασα την ειρήνη. Σχεδόν τα ίδια βίωσα... ατσούμπαλη γρήγορη πίπα... που δε μπορούσε να μου σηκωθεί. Στημένη μπροστά μου ώστε να μην μπορώ να πιάσω τίποτα. Πηγα να πιάσω λίγο βυζί.. τραβήκτηκε κ μου είπε γλυκά κ γελαστά no.
Τελικά το μόνο που μπόρεσα να χαιδέψω ήταν η πλάτη της, μου έσκασε κ μερικά φιλάκια στόμα και μαγουλα, με το δεξί μου χέρι και με το αρίστερο τον έπαιξα ταυτοχρονα... μου σηκώθηκε, τη έβαλα για κανα 5λεπτο να μου πάρει πίπα μετά με ρωτάει σέξ? της λέω όχι, συνέχισε κανα 2λεπτο της τα έδωσα στο στόμα και πετάκτηκε σαν ελατήριο και πήγε κ τα έφτυσε στον νιπτήρα. Αυτά...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3