Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έχοντας δουλειά στο κέντρο το μεσημέρι και ένα καφέ με μια καινούρια γκόμενα αφου μέ καυλωσε αρκετά και αφήνοντας μέ το πουλι στο χέρι είπα να περασω από τά γνωστά σπίτια κάνοντας μια βόλτα από Φυλής και Φωκαιας βρήκα με έκπληξη στο Φωκαιας 25 την Βερόνικα.
Την έχω παρει αρκετές φορές και παντα περναμε καλά. Με το που με είδε μέ θυμήθηκε με πηρε απο το χέρι και πηγαμε κατευθείαν δωμάτιο. Αφου γευτικα γιά λίγο τα λαχταριστά βυζιά της μου αρπάζει την πουτσα και άρχισε ένα απολαυστικό τσιμπουκι ακα βέβαια (αυτή η γυναίκα έχει master στο τσιμπουκι) μετά από λίγο και ενώ έχω γίνει τουρμπο περνάει σκουφί και με καβαλάει (ήξερε ότι αυτή η στάση ειναι η αδυναμία μου) εγώ έγλειφα τα λαχταριστά βυζιά τής Ναι!Ναι!
Την γυρνάω και την αρχίζω σε ένα σπέσιαλ ΓλυφομούνιΠροσκύνημαΠροσκύνημα τής αρέσει πολυ μου κράταγε το κεφάλι και μου το έχωνε στο λαχταριστό μουνάκι της κατέβασε αρκετά υγρά κατευθείαν της βάζω τα πόδια στους ώμους μου και την αρχίζω σε ένα άγριο γαμήσι πεσανε και μερικά γλωσσόφιλα. Μετά από λίγο ήρθε το τέλος μέσα στο υγρό μουνάκι τής, στραγκιξα καλά και βγήκα. Λίγο κουβεντουλα μετά φιλάκι καί ανανέωση του ραντεβού. Μου είπε ότι θα ξαναφυγει..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!