Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 81 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κάνοντας μια βόλτα Αθήνα είπα να περάσω και για μια κατάθεση στους αμαρτωλούς δρόμους.
Πέρασα απο μερικά σπίτια στην Φωκαιας χωρίς να βρώ κάτι αξιόλογο είπα να περασω στο Φωκαιας 9 με την Αιμιλι προκειτε γιά μια μελαχρινή με τατουάζ στο χέρι και τον γοφο. Έχει ωραία βυζιά και καλό σωματακι είναι γύρω στά 25-30 με ωραίο πρωσοπο και υπέροχα μάτια που με καυλωναν όταν έκανε πιπα κοιτάζοντας μέ. Αφου γευτικα και εγώ το καυτό τής μουνάκι εδιχνε να το ευχαριστιέται έβγαζε κραβγουλες ηδονής και μουσκεψε αρκετά πέρασε καπότα και άρχισε το γλέντιΑσάλιωταΝαι! μετά από λίγο ήρθε το τέλος. Σίγουρα θα ΞανατιμιθειΓερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Thanosm(2)
Σεβαστός
23
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, perseas, Μινώταυρος 45 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2020
Καλό κορίτσι, συμπαθητικό, εμφανίσιμηκαι καλές υπηρεσίες, το μόνο μελανό σημείο είναι ότι μάλλον από τα ακαποτα χυσιματα στο στόμα, είναι φορέας χλαμυδιων και βλενορροιας, οπότε την έχω επισκευθει και την έχω ταΐζει σπέρμα στο στομα, στη βδομάδα επάνω χρειάστηκε να πάρω αντιβιωση λόγω εκκρισεων και τσουξοματος στην ουριθρα.
17 Νοεμβρίου, 2020
Αμα έκανε γάργαρες και κλπ θαταν σχεδόν τέλεια αλλα δεεεε ....λιγες προφυλάσσουν τον ευατο τους και σεβοντε τον πελάτη ......
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
S
sxistis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2