Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 110 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
σαββατο 13/06/09 πρωινη επισκεψη κατα τις 10.30 στην γειτονια.

καταρχας να πω οτι ισως μπερδεβω το εν λογο μαγαζι με το διπλανο του και το λεω αυτο μιας και δεν μου βγαζει το ονομα την κοπελας αφενος και αφετερου η εμφανιση την κοπελας μοιαζει πολυ με μια περιγραφει ενος αλλου συντροφου. απο την αλλη βεβαια τα σκαλια ειναι πολυ χαρακτιριστικα.

any way μπορει να το "παιζει σε 2πλο ταβλο" και βεβαια εαν την ψαξετε δεν θα εχετε προβλημα μιας και η εμφανιση της ειναι πολυ χαρακτηριστικη.

εχοντας κανει μια σχετικη βολτα στη γειτονια, ειχα αρχισει να πιστευω οτι μαλλον θα επρεπε να ειχα παει για μπανιο.....

ανεβαινωντας στο μαγαζι αυτο με ρωταει η κοπελα εαν γνωριζω την κοπελα, της λεω οχι και ερχετε να την δω. μετο που σκαει μυτη προσωπικα επαθα πλακα. ειναι σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο ο σωματοτυπος που γουσταρω.περιπου στο 1,65 μικροκαμωμενη και αδυνατουλα οχι πανω απο 22 ετων με ενα πολυ κοντο φοστανακι. το βυζι της πολυ μικρο αλλα και με αυτο τα παω πολυ καλα (το θεωρω πολυ καυλοτικο).

οποτε δεν το συζυτησα καθολου.

στα πολυ καλα ειναι οτι ημουν ο πρωτος πελατης. οποτε σκαει η κοπελα αρχικα στο δωματιο και αναβει το air condition και μετα μου λεει ερχομαι.στο επομενο λεπτο σκαει μεσα με το σωλιναριο στο χερι γδυνετε και μολις ετοιμαζετε να βαλει, της λεω μην βαλεις πολυ ε! και μου λεει οχι πολυ απλα εισαι ο πρωτος....οκ λεω

περναμε στο παρασυνθημα τωρα.αρχικα χαδακια στο πεος μεχρι να παρει το απαιτουμενο μεγεθος για να φορεθει η σαμπρελα και μετα ακολουθησε πιπα. οχι ιδιαιτερη τεχνικη αλλα με περυσιο παθος που δεν βρισκεις ευκολα. μετα απο λιγο και αφου ειχα φτασει στο επιθυμητο σταδιο με ρωταει εαν θελω αλλο τσι*****. οταν της ειπα οχι ειμαι οκ ερχετε απο πανω μου με δικη της προτοβουλια και αρχισα παλι με παθος τα πανω κατω λεγοντας μου "γαμα το μουνακι σου και τετοια πραγματα. μετα απο λιγο της κατσε απο κατω μιας και ηθελα να απολαυσω και απο αλλες γονιες αυτο το σωματακι το θεαμα ηταν πραγματικα εκπληκτικο.ενα πολυ μινιον σωματακι, μια ομορφη κυλιτσα, και ενα φρεσκοξυρισμενο μ*** εμπρος μου. αφου μηναμε και εκει για λιγο, τις λεω και κατσει πισοκολυτο για να τελειωσω.και εκει η θεα ηταν εκπληκτικη βλεποντας την πισω τρυπουλα της.το πως κρατηθυκα και δεν της ειπα για να την βαλουμε και αυτη στο χορο....αλλα ειπα δεν πειραζει την αλλη φορα της το λεω και εαν ειμαστε τυχεροι....

τελειωσα την ευχαριστησα και εφυγε.μου ειπε οτι δουλευει εκει πρωινα.

στα πολυ θετικα ειναι οτι μπορεις να της ζητησεις πολλα χωρις να φερει καμια αντηριση και βεβαια το σωμα της βοηθαει για πολλα παιχνιδια

εαν θα ξαναπαω ? δεν θελει ρωτημα.....

η βαθμολογια θα ηταν υψηλοτεροι εαν δεν ειχα περιορισμο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σπουδαίος
73
Πόντοι:
3.000
Ανάφερε αυτήν την κριτική