Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 323 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά απο μακρά απουσία από το άθλημα επί πληρωμή....αποφάσισα να κάνω ένα φτηνό και γρήγορο ξεφόρτωμα σε μαγαζί του 20ρικου.
Επίσκεψη στο 73Α με στόχο την Κωνσταντίνα....έχοντας δεί από φώτο της, ότι μάλλον έχει τον σωματότυπο που γουστάρω !
3 κοπέλες στην βάρδια, οι άλλες 2 μακριά από τα γούστα μου.
Πληρωμή του 20άρικου και πέρασμα στο δωμάτιο.
Ντουζάκι και εμφάνιση της νεαράς πριν τελειώσω.
Με χαιρέτησε και ανέβηκε στο κρεβάτι, εντελώς γδυμένη.
24 χρονών, με κορμάκι αδύνατο, όμορφο, με μικρό βυζάκι αλλά με δυνατή ρόγα, κωλαράκι σφηκτό, και προσωπάκι καλό.
Ξαπλώνω δίπλα της, χαδάκια στο σώμα....τριψιματάκια και εγώ να απολαμβάνω με τα χέρια μου όλο το κορμί της.
Πέρασμα καπότας, πίπα απαλή και αφού έκανα κίνηση με το κεφάλι μου στα πλάγια....με σκοπό να φτάσω το μουνάκι της....έστριψε λίγο το σώμα της και μου το έφερε στημένο έτοιμο μπροστά στα μούτρα μου.
Ένα όμορφο σκουρόχρωμο κλειστό μουνάκι ξεπροβάλε μπροστά μου και χωρίς δεύτερη σκέψη απλώνω γλώσσα και ξεκινάω να το γεύομαι !
Μετά απο λίγο την σταματάω για να προλάβω να την γαμήσω λίγο.....καβάλημα σε reverse cowgirl με τα χέρια μου κολλημένα πάνω στο υπέροχο κωλαράκι της.....
Στα επόμενα λεπτά και χωρίς να θέλω καμία άλλη στάση να δοκιμάσω.....ήρθε η λύτρωση!!!
Με ευχαρίστησε με χαμόγελο και αποχώρησε.
Πιθανόν θα την κάνω μιά ακόμη επίσκεψη στο κορμάκι αυτό....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
31