Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 37 10
Γενική βαθμολογία

3.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
καλησπερα σε ολους τους αγωνιστες.εχω πολυ καιρο να γραψω κριτικη και συνηθως οταν γραφω εχω παει με καρακαταφολα,πραγμα που εγινε.λοιπον οι περισσοτεροι λογικα την ξερετε την μπιανκα,ψιλοομορφουλα,ειναι ολιγον τι ομιλητικη σε σχεση με αλλες μαριονετες του μεταξουργειου.πληροφοριακα εγω για την ραφαελα πηγαινα αλλα επειδη ειχε 3 δομκατια ακομα δεν μπορουσα να περιμενω.
μπηκα λοιπον κ περιμενα να ερθει μεσα η μπιανκα,εν τω μεταξυ οσο περιμενα μεσα στο δωματιο ακουγα την τσατσα να φωναζει στη ραφαελα που ηταν στο διπλανο δωματιο με αλλο συναγωνιστη,αντε τελειωνε κ περασε το 10 λεπτο και τι κανεις εκει μεσα.λες και η πουτσα εχει χρονοδιακοπτη,και εκτος απο την τσατσα της τα εχωνε και η μπιανκα.μην ξαναργησεις τοσο κλπ κλπ.μαυρα συννεφα ειχαν αρχισει να μαζευονται ηδη απο πανω μου με αστραπες κ βροντες.
Στα της μαχης μπαινει η μπιανκα χαμογελαστη,καπως,ομιλητικη οπως ειπα κ πριν αλλα μεχρι εκει,περασμα καποτας σε πουτσο που ουτε τον ακουμπησε καθολου,πιπα η χειροτερη που μου εχει κανει πουτανα ολα αυτα τα χρονια,ακομη και η χειροτερη μεχρι σημερα τετοιο χαλι δεν το ειχε,της ειπα να ανεβει απο πανω μου λεει δεν μ αρεσει,την εστησα στα 4 και με τα 2000 ζορια να χυσω,ειχα κ την μαλακο απ εξω "μπιανκα κ μπιανκα" και να με ρωταει η αλλη τελειωσες,πως να τελειωσω ετσι που κανετε,αναθεμα κ αν σηκωθηκε.
με λιγα λογια ηταν η χειροτερη που εχω βρεθει ποτε,μακραν η χειροτερη.ΜΑΚΡΙΑαπο την ΦΟΛΑ.Ακομη μοιρολογαω το 10αρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Μπαρμπαπήδουλας και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Οκτωβρίου, 2020
Φολάρα η Μπιάνκα το χουμε ξαναδιαβάσει νομίζω... Από τον συγκεκριμένο οίκο μόνο Κάτια! Έρωτας
K
kostasfrg
09 Οκτωβρίου, 2020
Δικέ μου , καταρχήν να πω πόσο χαίρομαι που υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που λένε την αλήθεια, όχι μόνο την υποκειμενική αλλά και την αντικειμενική. Έχω δοκιμάσει με την Μπιάνκα 2 φορές - έδωσα δεύτερη ευκαιρεία και γι'αυτό είμαι και απόλυτα σίγουρος για αυτά που θα δηλώσω. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι σαν συνθετικό psyborg. Πραγματικά δε νοιώθεις τίποτα , καμία σεξουαλικότητα , το απόλυτο κενό, είναι σαν άψυχη. Τα μοναδικά 20 ευρώ που έχω μετανοιώσει σοτ μεταξουργείο. ΑΚόμα και οι κακές είναι καλυτερές της. Μακριά από αυτό το ζόμπι, μακριά παιδιά
CB
Carl Barton
09 Οκτωβρίου, 2020
Πόσο σωστός είσαι ρε δικέ μου? Πραγματικά η χειρότερη του μεταξουργείου μη σού πω χειρότερη κι από τη ρωξάνη στην ιάσωνος 39. Δε νοιώθεις τίποτα φίλε, μιλάμε για το απόλυτο κενό, νεκρή.
CB
Carl Barton
09 Οκτωβρίου, 2020
Εγώ θα πω μια άποψη κι ας διαφωνείτε πολλοί.
Νόημα να ανεβαίνουν αρνητικές κριτικές στο 10 ευρω δεν υπάρχει,με ποιά έννοια όμως:
Όλα τα 10 αρικα σχεδόν είναι φόλες μύστες μου!!
Νόημα και χρησιμότητα θα είχε να ανεβαίνει(όταν αυτό συμβαίνει) θετική κριτική στο 10 αρικο μια και αυτό είναι που σπανίζει και καλό θα ήταν να βγεί στο φως.
Προσωπικά αξιοπρεπές γαμήσι στο 10 ευρω σπάνια πέτυχα.
3 στις 5 φορές έφευγα άχυστος.
Στο 15 ευρω κατι γινοταν...

Αυτα σε γενικες γραμμες και δεν εχω σκοπο να τοποθετηθω αρνητικα στην κριτικη του συναγωνιστη που αν μη τι αλλο περιγραφει την κλασσικη εικονα που συναντα καποιος στο 10 αρικο...
T
troubaman
09 Οκτωβρίου, 2020
Επρεπε να περιμενεις την Ραφαελα που ειναι κουκλαρα και αξιζει οχι 10 αλλα και 20 ευρω. Κανει και σωστη πιπα. Η μπιανκα ειναι πιο ξενέρωτη. Μονο γαμισι ξερει ανάσκελα και φυσικα ολα με καποτα
09 Οκτωβρίου, 2020
Απεναντι απο το Περδικα1 υπαρχει δελο με ελευθερο στοματικο και γαμισι καλούτσικο στα 10 ευρω με μια κοντουλα χοντρουλα αλλοδαπη δεν θυμαμαι το ονομα της. Οποιος την δοκίμασε ας μας πει
11 Οκτωβρίου, 2020
κατ αρχας ευχαριστω ολους οσυς κανανε τον κοπο να διαβασουν την κριτικη μου.αλλα εχω ενα κακο η κ καλο χουι να απανταω σε ολα.ειμαι πολυλογας τι να κανουμε.
kostasfrg ειναι οντως φολαρα,η μεγαλητερη ολων αλλα οπως πολλοι εκανα το ιδιο λαθος,διαβασα τις κριτικες κατοπιν εορτης,10 λεπτακια πριν γραψω την δικη μου.οσο για την κατια θα ηθελα να την πετυχω,οπως θα ηθε΄λα να μπω και με την ραφαελα που μ αρεσε αλλα ελπιζω να παθουν κανα καλο κοψιμο η τσατσα κ η μπιανκα και οχι να μας ζαλιζουν τ αρχιδια στα 8 λεπτα.
Carl Barton thanks για τα καλα σου λογια αλλα δυστυχως χρωσταω καποιοες κριτικες για κοπελες που αξιζαν το 10αρικο και παραπανω ,που δυστυχως δεν τα εχω γραψει,για νορμαλ προγραμμα αλλα εφευγα ευχαριστημενος,εγω προσωπικα.οσο για την 2η ευκαιρια που εδωσες θα το κανω κ εγω αλλα οχι στην μπιανκα,ειχε ενα πλυντηριο μεσα στο δωματιο αφοτου εφυγε η μπιανκα και μαλλον θα δωσω σ αυτο 2η ευκαιρια,ισως κουνηθει λιγο παραπανω απο την κορασιδα.
troubaman δυστυχως φιλες δεν υπαρχει κανενας που να διαφωνει μαζι σου ολοι στα ιδια ποσοστα ειμαστε 3/5 και αλλοι σε πολυ χειροτερα.
και τελος φιλε Μινώταυρος 45 δυστυχως ειμαι πολυ μαλακας το ξερω επρεπε να περιμενω αλλα δεν ηξερα ποσο θα παει,μπορει καποιος να την εκλεισε και για μισαωρο, κ δεν ειχα χρονο αλλιως θα περιμενα κ 2ωρο ακομη.το εχω κανει καποτε για την αννα και τη ζανα που ηταν κωλονου και μεγ,αλεξανδου(επι της κολωνου)για οσους ξερουν.αυτες κ αν αξιζαν 10αρικο.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7