Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 123 10
Μπουρδέλα
215843
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Αννα,Αννυ "Πορνοσταρ" ειναι γνωστη στους μπουρδελιαριδες εδω και χρονια.Εχει παιξει κατα καιρους σε διαφορα δελα και στουντιο πχ Φωκαιας 27 παλαιοτερα,Φιλιπιδου τωρα και αλλου.Επισης το προσωνυμιο πορνοσταρ το πηρε απο κατι ερασιτεχνικα που ειχε παιξει στην Σιρινα και της εχει μεινει απο τοτε.Εχει και φανατικους οπαδους-πελατες αλλα σιγουρα και αρκετους χειτερς.Εγω δεν ανηκω σε καμια απ τις δυο κατηγοριες οποτε θα περιγραψω απλα την εμπειρια μου μαζι της αντικειμενικα.Η επισκεψη εγινε εχτες το βραδακι στοχευμενα.Στο σαλονι παιζει παντα κοσμος ενω και τα δωματια συνηθως ειναι φουλ.Ετσι φτανω στο σαλονι και περιμενω να τη δω μαζι με αλλους αγωνιστες.Βγαινει μετα απο λιγο απ το δωματιο να την δουμε και να μας πει η τσα2 το ποιημα για τις υπηρεσιες της.Εμφανησιακα ειναι σχετικα ψηλη,μελαχρινη,μαυρισμενη,νορμαλ σωμα οχι μοντελε,μικρο βυζι ενω δηλωνει Ελληνιδα αλλα ειναι Αλβανεζα.Δινω το μπλε στην ξανθια τραβελοτσα2 (εμπαινα παντως ) και με οδηγει στο δωματιο πιανοντας μου την τσαπου.Το δωματιο αρκετα καλο εχει και ντουζιερα.Εκει αρχισε η αναμονη μεχρι να ερθει πρεπει να περιμενα κανα 20λεπτο σιγουρα.Συνηθως βαριεμαι να περιμενω και λακιζω αν δω πολυ φασαρια αλλα ασοψεται.Οταν επιτελους ηρθε μεσα με χαιρετησε ειναι πολυ ομιλητικη και εχει ενα στυλακι καπως χαζοχαρουμενο θα ελεγα οταν σου μιλαει.Παντως ειναι ευχαριστη θα ελεγα.Στα καθαρα αγωνιστικα τωρα προκατ στην ουσια δεν κανει σε στυλ να αρχισει να σου γλυφει στηθος κλπ για να σε αναψει.Αντ αυτου ειχε κατσει κοντα μου και χαμογελουσε μιλωντας παραλληλα και εγω να την χουφτωνω.Αν παραβλεψουμε τα κλασικα προκατ που δεν κανει το σοου ξεκινα οταν αρχιζει να σου γλυφει τα αρχειδια.Το κανει με παθος,με φτησιματα,με ρουφηγμα,με διαρκεια,γλυφει και πιο χαμηλα γενικα γινεται παρτυ.Στην πιπα αφου της τον εδωσα ακα φυσικα οντως το καταπινει με μανια,το φτυνει,πνιγεται και φτου και απ την αρχη επισης με διαρκεια.Επισης αφηνει να την δαχτυλωσεις οσο σε πιπωνει γενικα ειναι δεκτικη.Στο κυριως σεξ αφου βαλαμε καποτα την γαμησα ιεραποστολικα οπου η συμμετοχη της ειναι κυριως με καβλολογα και οχι φιλακια κλπ αγαπουλιστικα.Το στυλ της γενικα ειναι pse kai oxi gfe.Για φιναλε την πιτσιλισα στα βυζακια.
Σε σχεση με πριν καμια 4ετια οπου την ειχα ξαναπαρει στην Φωκαιας σαφως βελτιωμενη.Πολυ καλη πιπα,προστυχολογα,δεκτικη,χαλαρη με το χρονο, κανει για pse φαση.Ισως ξανατιμηθει αν την πετυχω με λιγοτερο κοσμο και αναμονη.
Υ.Γ Μασκες δεν βαλαμε ουτε για δειγμα και επισης συνοστισθηκαμε στο σαλονι ακους Χαρδαλια
Σε σχεση με πριν καμια 4ετια οπου την ειχα ξαναπαρει στην Φωκαιας σαφως βελτιωμενη.Πολυ καλη πιπα,προστυχολογα,δεκτικη,χαλαρη με το χρονο, κανει για pse φαση.Ισως ξανατιμηθει αν την πετυχω με λιγοτερο κοσμο και αναμονη.
Υ.Γ Μασκες δεν βαλαμε ουτε για δειγμα και επισης συνοστισθηκαμε στο σαλονι ακους Χαρδαλια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;