Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 292 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
13/6/2009(δεν ανοίγει το πλαίσιο ημ/νίας) κατά τις 17:30 πήγα Φυλής 59 πάνω για να τσεκάρω Ντιάνα.Η τσατσά μου είπε οτι στα 30 ευρώ τα κάνει όλα εκτός από κώλο.Ακόμα και στα 20 ευρώ κάθεται πολύ ώρα στο δωμάτιο και οι πελάτες φεύγουν ευχαριστημένοι.Μία μέση καστανόξανθη κοπέλα με καλό σώμα και ψεύτικο βυζί.Εδωσα 30 ευρώ.



Κατ'ευθείαν στον πούτσο,καλή βαθιά πίπα και συνηθισμένη περιποίηση όρχεων(μέτρο σύγκρισης το αρχιδογλύψιμο Μιλένας-Φυλής 71 πάνω) κατόπιν παραγγελίας για 3 λεπτά με τον τρόπο που ήθελε αυτή.Αντέδρασε αμέσως και τις δύο φορές που πήγα να πάρω την πρωτοβουλία εγώ.Συνέχισε όμως με καλό deep throat-gagging συνοδευομένου από γαργαροσιελοειδή ηχητικά εφφέ.



Φάνηκε καλά εκπαιδευμένη:Εχει ευοίωνο μέλλον στο survivor που προκρίθηκε.Θα της χρειαστεί και περαιτέρω το deep throat-gagging training για να επιβιώσει.Εχει να πάρει πολλές πίπες λαρυγγάτες!!!.Από διευθυντή παραγωγής-σκηνοθέτες-εικονολήπτες μέχρι και φροντιστές!!!.



Και ξαφνικά με βιασύνη μου λέει:"We must put the condom"=πρέπει να βάλουμε την καπότα.

Βάζω την καπότα,την στήνω στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και όρθιος της τον χώνω.Κατ'ευθείαν αρχίζει την γνωστή ξενερωτική αποτυχημένη παράσταση της γκόμενας που έχει φτιαχτεί:Να κουνιέται σαν μοτέρ μπροστά-πίσω και να κραυγάζει σπαστικά.Είναι τόσο ψεύτικο που καταντά γελοίο και υποτιμητικό για τον πελάτη."Easy,don't move" της λέω."Not easy" μου λέει γιατί βιαζόταν να με ξεπετάξει.



Και ακριβώς στο πεντάλεπτο:"I must go baby".Από κει που κραύγαζε και τιναζόταν ξαφνικά σοβάρεψε και "I must go baby"."You are here only five minutes and you said you must go?" της λέω."Sorry" μου λέει με ψευτοευγενικό υφάκι.Για να μην ξενερώσω κι άλλο τη βάζω να μου ρουφήξει τ'αρχίδια και την ξαπλώνω ανάσκελα για ιεραποστολικό.Ξανά μανά τα ίδια:

Από την αρχή βιαστικά ψευδοφανή κουνήματα και προσποιητές κραυγές."Easy" της λέω-"Not easy" μου λέει και συνεχίζει το βιολί της νομίζοντας οτι έτσι θα με ξεπετάξει.



"I must go baby" μου λέει πάλι."No,we have time" της λέω.Την ξαναστήνω στην πρώτη στάση,συγκεντρώνομαι,βάζω αμέσως σε εφαρμογή σενάριο εξόδου από την κρίση σκεπτόμενος μία γκόμενά μου,της λέω επιτακτικά να μην κουνιέται και αρχίζω επιτέλους να γαμάω με αληθοφανή συμμετοχή από τη μεριά της.Αυτή τη φορά η ανταπόκρισή της και τα βογγητά της ήταν πειστικά και καβλωτικά.Φτιάχτηκα.Εδωσε τέλος στην ευχαρίστηση γυρνώντας απότομα και νευρικά για να μου τραβήξει μαλακία και να φύγει.Μου κακοφάνηκε αλλά αυτή τη φορά δεν έφερα αντίρρηση.Της είπα να ασχοληθεί με τ'αρχίδια και τράβηξα μαλακία εγώ.



ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ),ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ,ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:



"I must go baby"



Φυσικά δεν χύνω,γίνομαι έξαλλος και αρχίζω να φωνάζω:



"Αϊ στο διάολο μωρή μαλακισμένη -you must go και you must go- μού'βγαλες την Παναγία-Αϊ στα τσακίδια από δω πέρα-you must go και you must go"



Φεύγει καρφί από το δωματίο αμίλητη και μπαίνει αμέσως μέσα η κυρία της υπηρεσίας.Της εξηγώ τα όσα διαδραματίστηκαν και ζητάω τα 10 ευρώ.Ερχεται πάλι στο δωμάτιο μου δίνει τα 10 ευρώ και μου ζητά συγνώμη.

Χρόνος παραμονής Ντιάνας στο δωμάτιο 10 λεπτά που να μην ήτανε.Στο πεντάλεπτο ήθελε να φύγει.Στα 30 ευρώ που τα κάνει όλα εκτός από κώλο, δεν έκανε ούτε ισπανικό ούτε 69 ούτε τίποτα.

Η ξεπέτα φαινόταν από την αρχή.Σε δύο μέρες φεύγει γιατί επιλέχθηκε σε reality survivor,δεν ξέρουν αν θα ξαναγυρίσει (πάει για τα πολλά λεφτά με τη μία).

ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕ ΑΡΠΑΞΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,πήραν και τα μυαλά της αέρα από την πρόκριση στο survivor και κάνει τις τελευταίες αρπαχτές πριν φύγει.

Εκτός και αν μετά την φασαρία που έκανα αλλάξει συμπεριφορά.Αλλά για πιο λόγο;Σε 2-3 μέρες φεύγει(αν αληθεύει).Στο μουνί της!!!



Ιδιαίτερη μνεία στην μία από τις δύο ευγενέστατες κυρίες της υπηρεσίας του καταστήματος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού