Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 323 10
Μπουρδέλα
531384
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετα απο βολτα σε παραλια ηθελα ενα κοριτσι. Βουρ στον εν λόγω οίκο. Σαλοναρισμα απο την Κιμπερλυ. Ενα λατινογενές μωρο με μες μαλλια απο κομμωτηριο, βαμμένη για να βγει βραδυνη εξοδο. Αυτο με καβλωσε. Δίνω το εισιτηριο και περιμένω.. Το δωματιο καθαρο με ντους. Ερχεται το μωρο με ενα δικτυωτο κορμακι που ξεχείλισαν οι θηλες απο το κανονικο της στήθος. Φιλιά στον λαιμό, στα βυζια μου, στην κοιλια και μετα φθανει στο πουλί μου. Αφου με ρώτησε ακα πιπα, καλή, βαθιά. Κυριολεκτικα τον κατάπιε ολον.. Ενοιωσα το λαρύγγι της στο κεφαλακι.. DPTFULL. Τον έβαλε ολο στο στομα της πολλές φορές. Μεχρι το λαρυγγι της. Και δεν ειναι μικρός. Γλυψιμο στα αρχιδια καλο, με παιξιμο της πουτσας. Μετά cow να πιανω τα μασταρια της που βογγαγε και αυτη.. Μετα ιεραποστολικο, δυνατες πουτσιες βαθιά με φιλια στο στομα, στον λαιμο μου, χωρις γλωσσα μετα απο απαιτηση μου.Σφιχτο μουνι. Εχω παρατηρήσει οτι οι γεματουλες έχουν πιο καλη αισθηση μουνιου απο τις αδύνατες. Ισως γτ στις λεπτες μεσα, ειναι κενο το μουνι. Ας πουμε στην Μονικα που εχω γαμισει στον ιδιο οικο, που ειναι αδυνατη δεν ειχε την ίδια αισθηση του μουνιου. Η Κιμπερλυ ειχε σφιχτο μουνακι.
Ετσι εχυσα μεσα της. Οταν τελειωσα, έτσι όπως ήμουν απο πανω της, με αρπαξε αγκαλιά μου τραβηξε δυο δυνατά φιλιά και έφυγε . Έξυπνη πουτανιτσα. Σε κανει και νομίζεις οτι εισαι με την γκόμενά σου. Ολο γελαγε. Ακομη και τωρα που γραφω αυτα μυριζω το αρωμα της πανω μου.Πρωκτικο δεν ζητησα, Γλυφομουνι δεν κανω. Η ψηλη ξανθιά τσατσα που άνετα την γαμαω, ευγενέστατη. Περασα πολύ καλα και θα ξανατιμηθει.
Ετσι εχυσα μεσα της. Οταν τελειωσα, έτσι όπως ήμουν απο πανω της, με αρπαξε αγκαλιά μου τραβηξε δυο δυνατά φιλιά και έφυγε . Έξυπνη πουτανιτσα. Σε κανει και νομίζεις οτι εισαι με την γκόμενά σου. Ολο γελαγε. Ακομη και τωρα που γραφω αυτα μυριζω το αρωμα της πανω μου.Πρωκτικο δεν ζητησα, Γλυφομουνι δεν κανω. Η ψηλη ξανθιά τσατσα που άνετα την γαμαω, ευγενέστατη. Περασα πολύ καλα και θα ξανατιμηθει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κίμπερλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
rakakis Οι 7 στους 10 επαγγελματιες μπουρδελιαρηδες ακα τον δινουμε που σου φενεται το περιεργο?
Περιεργο μου φαίνεται να τον δίνεις ακαποτο αλλά να "φοβάσαι" το γλυφομουνι