Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 55 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μέτα από πολύωρη γύρα στα κατατόπους μαγαζιά με τα συνηθισμένα κατά πώληση εμπορεύματα λευκής σαρκός .... είπα δε περνάς και από το 21 ΜΕΓΑΛΕΚΟΥ γιατί εκεί είχα ακούσει πολλά καλά για ένα πιπίνιΧμμμ; .Εντόπισα ένα πιπίνιΧμμμ; στο ισόγειο με σκοπό να περάσω κάτι όμως μου έλεγε να δω και τον πάνω όροφο , ανέβηκα αυτές τις ξύλινες σκοτεινές σκάλες που νόμιζες ότι θα βγει ο τραμπάκουλας των καρπαθειωνΝτροπήΝτροπή να τρίζουν και να βροντούν σε κάθε σκαλοπάτι Money Mouth.
Η πόρτα εισόδου να τρίζει και να βροντά σε κάθε κίνηση της . Ο τσάτσος εμφανίστηκε αναγγέλλοντας το προγραμα απλό αλλά πλέκοντας το εγκώμιο της κοπέλας : 20 χρόνη με στήθος ενάντια στους νόμους της βαρύτητας!!!!! , πόδι χυτό , πρόσωπο παιδικό baby face , flat κοιλιά μελαγχρινή κ άλλα τέτοια εγκώμια σχετικά με απλό πρόγραμμα .Τελικά περίμενα από περιέργεια περισσότερο , και ......ξεπροβάλει ένα Π Ι Π Ι Ν Ι ΈρωταςΈρωτας ΜΟΝΑΔΙΚΟ για το μετάξι με σύντομη παρουσία . Είπα θα δοκιμάσω τέλος τι ψυχή έχει ένα δεκάρικο για τέτοιο θεϊκής παρουσίας πλάσμαΠροσκύνημαΠροσκύνημα . Η κοπέλα τελικά γράφει ιστορία στο χώρο ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΆΛΛΩ είναι πολύ καλή ( αρκεί να μη της την σπάσουν οι προηγούμενοι ) , λιγομίλητη λόγο χρόνου μιλά πολύ καλά ελληνικά ( συστήνεται για διπλό ραντεβού είναι ποιο άνετη , Γερο-μύστης γνώμη από συμπολεμιστές Γερο-μύστης ) ευγενική , καθαρότατη σε κάθε πελάτη μπάνιο (προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία στην καθαριότητα ) η είσοδος της στο δωμάτιο επισφραγίστηκε με στοματικό βαθύ και πλαστικό με δική της πρωτοβουλία σε ιεραποστολικη στάση κόλπος στενός με καλή αίσθησηΝαι! με κουνήματα ποδιών και ενεργή δράση αυτού με φωνούλες απόλαυσης τελικά , δε πρόλαβα για περισσότερα διότι θαύμαζα πράγματι στήθος , πόδια , κλπ πράγματι αψεγάδιαστα και σώμα πολύ καλό όπου δε μπόρεσα να συγκρατηθώ κ ενέδωσα χωρίς άλλο . Σίγουρη η επίσκεψη ξανά για ανίχνευση περαιτέρω στόχων , οι πιπινοκυνηγοί θα πρέπει να την επισκεφθούν να τη δοκιμάσουν .....αξίζει τον κόπο και σίγουρα οχι για 10 ευρ η κοπέλα είναι για studio ++++ Το αρνητικό είναι οτι οι πόρτες δε κλείνουν καλά .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2020
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
B
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, doc_lin, perseas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2020
ΣΠΥΡΙΑ Κ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟ
Τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ την εχω επισκεφθεί αρκετές φορές ειναι μια τσιγγάνα με καλο σχετικά σωμα κ μέτριες προς το καλο επιδόσεις είχα κανει παλιότερη καλή κριτική , μαζι της είχα καλές συνευρέσεις ΟΧΙ τίποτε τρελό αλλα σχετικά καλύτερο απο αλλα σώματα , έτσι και πρόσφατα (η ημερομηνία επίσκεψης ειναι καθαρά ενδεικτική ) την επισκέφθηκα με τις σχετικές χαιρετούρες κλπ . τσατσάς και κοπελιάς , χωρίς πολλά μπήκα στο 3 δωμάτιο με θέα την Μεγαλου Αλεξανδρου και άρχισα να ετοιμάζομε για τα σχετικά πλυσίματα γδυσίματα κλπ , άνοιξα διάπλατα το παράθυρο διότι η μυρωδιά της κλεισούρας και έντονης τσιγαρίλας όπως κ οι 2 σπερματικοί λεκέδες στο σεντόνι, αρχικά κάπου με ξενέρωσαν, τι και αμα τοπα στην αλλοδαπή τσατσα ..... φωνή βοώντος εν τη έρημο ....Και μια επιπλέον αλλαγή, που διαπίστωσα ηταν οτι το στρώμα ( ειναι ενα φθαρμένο λιωμένο αφρολέξ ) απο το κρεββάτι ηταν τόσο γουβιασμένο κ φθαρμένο που με έπιασε η μέση ηταν σαν να έσκυβα ώρες (ηταν προφανές τις προηγούμενες φορές ηταν αλλο και δυστυχώς για κακή μου τύχη το άλλαξαν ).
Μα η...... τυχερή μου..... μερα δεν σταμάτησε μόνο εκεί ..... είπα τέλος πάντων δεν ειναι και το σπίτι σου μια σπερματέγχυση θα κάνεις να τελειώσεις .....η κοπελιά ήρθε σχετικά γλήγορα κ νευρικιά ( είπα απο μέσα μου ωχ εχει τα νεύρα της ) της ανάφερα για στρώμα κ σεντόνι γελώντας (νευρικά παλι κ τσαντισμένη )κούνησε το κεφάλι χαριτολογώντας τα προσπέρασε..... κ έπιασε δουλεια. Όπου έγιναν αντιληπτά ...... σπυράκια πολλά..... μα πολλά.... με έντονα σημάδια !!!! στα κολομαγουλά της αποτέλεσμα...... ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ . Περιττό να αναφέρω οτι την σταμάτησα επί τόπου όπως ηταν ρωτώντας την τι ειναι αυτά μήπως ηταν κατι κολλητικά.
Απλα...... σπάστικα φοβερά !!!!!! είχε βαλει κάποιου είδους αλοιφή , και απο απόσταση δεν γινόντανε αντιληπτά τα σπυρειά κ τα άσχημα σημάδια, όπως κ λόγο του σκόπιμα ελλιπούς φωτισμού που υπάρχει στο δωμάτιο όπως και σε όλα αυτού του είδους τα σπίτια . Πλύθηκα ντύθηκα, απαίτησα κ πήρα πισω τα χρήματα, και έφυγα τάχυστα για να κανω μπάνιο αδειάζοντας ενα μπουκάλι cetavlon στην μπανιέρα με καυτό νερό και ενα καλο πλύσιμο ρούχων σε επίσης καυτό κ μεγάλο πρόγραμμα .
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΖΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΥΛΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΙ ..... εκείνη την ημέρα είπα στον ευατο μου να καθίσει φρόνημα διότι δεν ήξερα τι αλλο θα μου συμβεί........ ΚΑΝΤΕΜΟΜΕΡΑ ..... Confused

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2020
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Στάση 69
Κόστος
-10€
Θα την ξανασυναντούσες;