Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 30 10
Μπουρδέλα
61197
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
λοιπον...μπαινω στο σαιτ καθε μερα και παω σε σπιτια παρα πολυ συχνα ειναι ομως η πρωτη φορα που γραφω κριτικη και το κανω για να γλιτωσω κανεναν απ αυτο το αθλιο σπιτι απ το οποιο μολις γυρισα...(12-6-09 01.00 περιπου το βραδυ η επισκεψη)......πηγα λιοσιων ψαχνοντας καμια ψιλογρια και ασχημη...εκανα βολτα σ ολα σχεδον και αποφασισα να παω σ αυτο...ονομα δεν εμαθα...ειναι μια 45αρα ελληνιδα με πολυ κοντο ξανθο βαμμενο μαλλι μελαχρινη ψιλοχοντρη...την πρωτη φορα που πηγα ημουν μονος μου στο σαλονι και βγηκε αυτη μονο...η τσατσα οχι...τη δευτερη φορα που πηγα αποφασισμενος απο πισω μου μπηκε και αλλος ενας "πελατης"(θα εξηγησω τα " ")...βγαινει η τσατσα,απο πισω κι η μανταμ σκαω τα 20 και μπαινω...ερχεται μεσα...λεμε 2 κουβεντες...και χωρις να μ αγγιξει καν μου βαζει καποτα ενω ηταν μαραμενο και αρχιζει στοματικο...νευρικα ατεχνα αθλια παναθλια...την κοιταζα και απορουσα πως περιμενε να μου σηκωθει ετσι...(τα τελευταια 2 χρονια εχω παει περιπου 150 φορες σε σπιτια και ουτε μια φορα δεν εχει τυχει να μη μου σηκωθει...επισης παρα πολυ σπανια μενω δυσσαρεστημενος απο κοπελα ακομα κι απο κοπελες για τις οποιες εχω διαβασει κακες κριτικες...θελω να πω οτι δεν ειμαι καθολου δυσκολος στο θεμα)...της λεω 2 κουβεντες ευγενικα...παρελειψα να πω οτι δεν ειχε βγαλει ουτε το κορμακι που φοραγε ουτε το σουτιεν...αρχιζει να μ λεει κατι μλκιες νευριασμενη(μια αττακα που επιασα ηταν"τσιμπουκια ο τιγρης") και να το πιεζει και να το χτυπαει πιο νευρικα ακομα...μου πεταει αττακα μετα "μηπως τον εχεις κακομαθημενο?"...τεσπα...μα μου σου του παρατα το της λεω...και σηκωνομαι τσαντισμενος...τα λεφτα θα μου τα δωσεις πισω?...τα 10 μου λεει τα αλλα 10 ειναι για μενα μπλα μπλα μπλα...οπως ντυνομουν μπαινει αφηνει τα 10...βγαινω απ το δωματιο και παω προς την "κουζινα" για να τους μιλησω μπας και παρω και τα υπολοιπα...βγαινει λοιπον ψιλοτσαμπουκαλιδικα ο "πελατης" που προανεφερα και μ λεει -τι θες?...-τα λεφτα...-τα πηρες...-τα αλλα 10?...κι αρχιζω να κραζω...νταξει λεφτα δεν πηρα......και καθομαι και σκεφτομαι τωρα...ποσα χρονια θα κανει αυτη τη δουλεια αυτη η γυναικα?20 ισως?25?ποσος κοσμος θα χει κλαψει τα λεφτα του τοσα χρονια...γιατι πραγματικα η εξυπηρετηση που προσφερει ειναι 10 φορες χειροτερη απ τη χειροτερη κοπελα του μεταξουργειου...δεν εχω ξαναφαει τετοιο ξενερωμα και απο εμφανιση με φτιαχνε πολυ να φανταστειτε!κατι τελευταιο π θυμηθηκα...οπως εκανε στοματικο πηγα να τη χαιδεψω απαλα στον ωμο-σβερκο και τραβηχτηκε!!ειχα παει μπανιαρισμενος και πεντακαθαρος...λοιπον...αυτα...ελπιζω να σωσω κανεναν πραγματικα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2009
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού