Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 218 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλησπέρα σύντροφοι,
Βόλτα προς τους οίκους της οδός φυλής
Πολύ ζέστη και οι περισσότεροι κλειστοί με λίγα λόγια υπολειτουργούν.
Έκανα τη βόλτα μου και κατέληξα Φωκαίας 25Α.
Η τσατσά ευγενική έχω μου λέει κοπελίτσα από Βενεζουέλα την Άννα,βγαίνει το κορίτσι τσεκαρω φάτσα μέτρια (σκυλί) σωματακι κανονικό λέω ας περάσω.
Μπαίνω περιμένω,ηταν άλλος συναγωνιστής πριν από μένα.Ανοιγει η πόρτα γελάει κάθεται στο κρεβατι γδυνεται λέει "τι κάνεις?"
"Καλά εσύ"της λέω
"Καλά"απαντάει με λίγα γελακια.
Πιάνει το μαντζαφλαρι ξεκινάει παίξιμο με τα γόνατα στο κρεβατι,σηκώνεται λίγο περνάει σκούφο...Πίπα δυνατή"deep"λέω κομπλε.
Αφήνει τη πίπα μετά από κάνα διλεπτο,
Πιάνει λιπαντικό λαδωνει και ανεβαίνει κουμπώνει ωραία αλλά συμμετοχή μηδέν κάνει κάτι κουνήματα δεν...της λεω κάτσε 4 γυρνάει ωραία θεα και ξεκινάω μαρσαρισμα αντέχει οκ ψεύτικες κραυγουλες πίσω μπρος πίσω μπρος είχε λαδωσει κιόλας ήρθε το τέλος ...ξεκινάει να ντύνεται δεν αλλάξαμε κουβέντα πριν φύγει ένα γεια.
Αυτά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
JB
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 perseas

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2020
Το ίδιο μοτίβο η ίδια τακτική παντού σε όλα τα μαγαζιά fast track μηδέν προκαταρκτικά πέρασμα καποτας και άντε να τελειώνουμε στο τριλεπτο.Γιατι λοιπόν να υπάρχουν τα μαγαζιά έτσι και να μένουν ανοιχτά αφού είναι σκέτη κλεψιά και κοροϊδία έχετε καταλάβει ότι 20€ο είναι πάρα πολλά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν δεν είναι κρίμα να μας πιάνουν κορόιδα να τσεπωνουν το20€ο έτσι και να μην έχουμε ευχαριστηθεί καθόλου αξίζει να τους δίνουμε τα φράγκα μας πού δεν βρίσκουμε πεταμένα στο δρόμο?
31 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σύμφωνο απόλυτα μαζί σου σύντροφε.
Βέβαια για αυτό υπάρχουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να ρίχνουμε μαύρο στις ιερόδουλες έτσι ώστε ο επόμενος σύντροφος να μη τη πατήσει.να Σάι καλά φίλε μου
JB
Jean Batist
31 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σύντροφε
Για αυτό κάνουμε βολταδα και περαντζαδα για να ρίξουμε μαύρο στις ιερόδουλες που δε θέλουν να δουλέψουν ή να κοροϊδέψουν το πελατη.ετσι σώζουμε ο ένας τον άλλον μη τι πατήσει .
JB
Jean Batist
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3