Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 149 10
Μπουρδέλα
152762
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Συναγωνιστες καλημερα.Πρωινη επισκεψη πριν απο λιγο στον συγκεκριμενο οικο για να γαμησω αυτο το μιλφακι που δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα της.Για να βοηθησω ειναι ρωσιδα γυρω στα 45 με 50 ψηλη με πολυ καλο σωμα για την ηλικια της με μπουκλες καστανη.Ειναι πολυ ευκολο να την πετυχετε αν θελετε να την δοκιμασετε.Λοιπον την συγκεκριμενη την ειχα πετυχει σε προηγουμενη τσαρκα οπου ειχε σαλοναρει μαζι με την Βικτορια και μου ειχε κατσει στο μυαλο.Μπηκε στο δωματιο με πολυ σοβαροτητα κατι που δεν μου αρεσε καθολου αλλα δεν το εδειξα.Μετα εκατσε στο κρεβατι και μου λεει επειδη ειμαι ευαισθητη δεν θελω να κανουμε σεξ αλλα ερωτα.Λεω ωωωωχχχ.Μετα αρχισε να λεει ελαφρως για τα προσωπικα της και για να μην δειξω αδιαφορος συμμετειχα για λιγο για να μην φανω αγενης αλλα το σταματησα επι τοπου γιατι εκει πηγα για αλλο λογο.Με ρωτησε πως θελω το τσιμπουκι με καποτα η χωρις λεω χωρις μου λεει οκ και πηρε ενα παρα πολυ καλο τσιμπουκι αντικειμενικα.Μετα πηγα να πιασω βυζια και δεν την πιεσα καθολου και μου λεει σιγα δηλαδη συγγνωμη ελεος επιτρεπεται τωρα μια γυναικα στα 45 της και ρωσιδα κιολας να λεει σιγα σε αυτο το πραγμα ελεος ρε παιδια που ζουμε???? χιλιες φορες να ηταν ειλικρινης και να ελεγε δεν θελω αγγιγμα στα βυζια θα το εκτιμουσα περισσοτερο αλλα οχι να μας δουλευει τωρα λες και ηρθαμε απο τον πλανητη Αρη.Επειτα ξαπλωσα στο κρεβατι και της ειπα να γλυψει απο κατω οπως και το εκανε γιατι τα αρχιδια τα εγλυψε πολυ καλα απλως δεν υπηρχε καποια ενταση ρε παιδια κοντευα να κοιμηθω αν δεν το σταματαγε θα ειχα παρει εναν υπνακο.Εγω ξερω οπως και ολοι μας οταν κανουμε σεξ πρεπει να υπαρχει καποια ενταση εγω δεν ειπα να γυρισουμε τσοντα και να κανουμε οργια αλλα να υπαρχει μια αλφα κινητικοτητα.Καλα για γλυψιμο στα βυζια ουτε λογος εδω δυσκολευτηκα στο να τα πιασω.Για γλειφοκωλι ουτε λογος μου το ξεκαθαρισε.Το αποκορυφωμα ηταν οτι στο 8λεπτο και μαρτυρας μου ειναι το ρολοι μου η τσατσα χτυπησε την πορτα και μου λεει αυτη να τελειωσουμε στην πιπα η στο σεξ?.Επελεξα την πιπα γιατι ηταν καλη σε αυτο και δεν ηθελα να ρισκαρω το σεξ μαζι της γιατι αν επελεγα το σεξ και ανεβαζα στροφες λογω καβλας μπορει να φωναζε για πιο σιγα η συνεχως να με σταματαγε και τελοσ παντων επειδη η ατμοσφαιρα ηταν λιγο ιδιορυθμη δεν ηθελα να το ρισκαρω μπορει να με εκανε με τον τροπο της να μην το ευχαριστηθω.Τελειωσα στην πιπα χαιρετησε και εφυγε.Συμπερασμα? αυτο που γραφω μια στο καρφι και μια στο πεταλο καλη πιπα καλο γλυψιμο αρχιδιων ακυρο σε γλυφοκωλι ακυρο σε γλυψιμο βυζιων δυσκολια στο αγγιγμα βυζιων λιγος χρονος ουτε 10 λεπτο αλλα αυτο παιζει πολυ στο Μεταξουργειο δεν ισχυει μονο εδω και κατι αλλο ειμαστε κοινωνικοι ανθρωποι τηρουμε τους κανονες ευγενειας αλλα δεν ειμαστε και ψυχολογοι με ολο το συμπαθιο ισως ξαναδωσω μια ευκαιρια στην συγκεκριμενη αλλα μια και ΙΣΩΣ.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού