Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571436
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Πρώτη φορά που κάνω σχόλια
1 δωμάτιο έχει.
Με το που μπήκα η κοπέλα ήταν όρθια, αρκετά όμορφη,αδύνατη, μελαχρινή ,διαχυτικη στο σαλόνι για άλλη και αλλού πήγαινα δεν τη βρήκα οπότε ήμουν στο ψάξιμο. Ο.κ αρκετά εμφανησιμη αν είναι φόλα ας δοκιμάσω...
Μετά από λίγο ήρθε. Την ξάπλωσα και ξεκίνησα τα προκαταρκτικα, υπέροχο καθαρό καλο σχηματισμενο μουνι. Λοιπόν. Συμμετοχή μηδέν. Την αγγίζεις και μουγγριζει αφού ήθελα να σταματήσω να δω αν θα συνεχιζε να μουγγριζει, ακαποτο δεν κάνει φιλιά δεν, καθόλου ευχαριστημένος.
Οχι δεν θα ξαναδοκίμαζα μαζί της
Για μένα φόλα, για άλλους δεν ξέρω.
Καλό βράδυ.
1 δωμάτιο έχει.
Με το που μπήκα η κοπέλα ήταν όρθια, αρκετά όμορφη,αδύνατη, μελαχρινή ,διαχυτικη στο σαλόνι για άλλη και αλλού πήγαινα δεν τη βρήκα οπότε ήμουν στο ψάξιμο. Ο.κ αρκετά εμφανησιμη αν είναι φόλα ας δοκιμάσω...
Μετά από λίγο ήρθε. Την ξάπλωσα και ξεκίνησα τα προκαταρκτικα, υπέροχο καθαρό καλο σχηματισμενο μουνι. Λοιπόν. Συμμετοχή μηδέν. Την αγγίζεις και μουγγριζει αφού ήθελα να σταματήσω να δω αν θα συνεχιζε να μουγγριζει, ακαποτο δεν κάνει φιλιά δεν, καθόλου ευχαριστημένος.
Οχι δεν θα ξαναδοκίμαζα μαζί της
Για μένα φόλα, για άλλους δεν ξέρω.
Καλό βράδυ.
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Από τις πλέον χειρότερες σκέτη κοροϊδία φαίνεται κιόλας από τον τρόπο που βγαίνει στο σαλόνι ότι όποιος κάνει το λάθος να περάσει απλά θα βγει ξενερωμενος έχοντας πετάξει 20€πουλα στον κουβα