Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 112 10
Μπουρδέλα
153250
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετά την ψήφο μου στους "Οικολόγους-Πράσινους", πέρασα από την Έλενα, την πόρνη που κατατάσω στις ΣΤΑΘΕΡΕΣ/ΑΞΙΕΣ. Ήταν απόγευμα και η ευγενέστατη κυρία στην υπηρεσία, με καλησπέρισε. Με θυμόταν και μου είπε πως εργάζετε η Έλενα. Πλήρωσα το 20άρι και πέρασα στο δωμάτιο. Η Έλενα είναι ένα όμορφο, ψηλό γλυκό κορίτσι, που τώρα έχει τατουάζ (τριαντάφυλλο)στο δεξί μπράτσο. Όταν μπήκε στο δωμάτιο -δεν με είχε δει στο σαλόνι- με θυμόταν και καταχάρηκε. Το γαμήσι με αυτή την κοπέλα, είναι μακράν το καλύτερο. Γλύψιμο, φιλιά παντού. Όχι ακάποτο τσιμπούκι, δεν κάνει. Γλύφει μπάλες και κορμό οργάνου, αλλά πριν το όργανο "χαθεί" στο στόμα και το λάρυγγά της, έχει φορεθεί καπότα. Στο 69 νομίζω πως το καθαρό γλυκόμουνό της έχυσε! Μετά από αρκετό άγριο γαμήσι, σε ιεραποστολική στάση, έχυσα κι εγώ. Έμεινα μέσα της κάμποσο και το ευχαριστήθικα. Συναγωνιστές, η Έλενα είναι ο ορισμός της ΣΩΣΤΗΣ πόρνης. Σέβεται τον πελάτη και τιμά όσο καμμιά άλλη, το 20ευρω. Το ίδιο να κάνουμε κι εμείς. Να επιλέγουμε τις Ά Ξ Ι Ε Σ
TEGE
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού