Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 123 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την καλησπέρα μου σε όλους τους συναγωνιστάς!
Απόγευμα Παρασκευής και ύστερα από επαγγελματικό ραντεβού που τέλειωσε νωρίς, παρά την "ανυπόφορη" ζέστη και την κούραση, μου καρφώθηκε η ιδέα να κατέβω Φυλής αν και βασικός στόχος εδώ και μήνες είναι να τσαρκάρω 1η βάρδια αλλά ΔΕΝ τα καταφέρνω.. Λύπη
Το ρολόϊ έγραφε 17:30 και ενώ κατάφερα με δυσκολία να βρω χώρο στάθμευσης ξεκινώ αποφασισμένος να αδειάσω τα ιδρωμένα & πρησμένα μου παπάρια! Κουλ
Ενδεχομένως λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στα στενά της "ηδονής" υπήρχε ελάχιστη παρουσία συναγωνιστών.
*Να φανταστείτε για κάνα 10' σε ολόκληρη την Φυλής υπήρχαν μονάχα εγώ να μπαινοβγαίνει από τσαρδί σε τσαρδί και ένα γυφτάκι που με είχε πάρει στο κατόπι και έτρεχε από δέλο σε δέλο μπας και πουλήσει κάνα καρπούζι αλλά μάταια...
**Απ'ότι κατάλαβα έχει πέσει μεγάλη πείνα διότι στο 70% από τους οίκους οπού επισκέφθηκα είτε κόντεψαν να με βιάσουν δίχως καμία δόση υπερβολής (μου κατέβαζαν παντελόνια, μου τον έπαιζαν στο σαλόνι, ΔΕΝ με άφηναν να φύγω κτλ. Money MouthMoney Mouth) είτε με έβριζαν επειδή ΔΕΝ περνούσα δωμάτιο! ΜαλακίαΓαμήσου
Τα πόδια μου είχαν βαρύνει αλλά ΔΕΝ μου είχε κάνει το κλικ κάποια ώστε να μπω στα ενδότερα, οπότε και κατηφορίζω για το Αχαρνών 85 μπας και πετύχω την Δονάτα αλλά μάταια ΔΕΝ ήταν εκεί Κεφάλι σε τοίχο! στην θέση της η "πολυσυζητημένη" πλέον Ζιζέλ!
Αφού έφαγα ήττα και έμεινα με την όρεξη.. στο καπάκι τρώω φλασιά με το αγαπημένο μου "αρχοντικό" της Διδύμου 22 {στην δική μου πορνολίστα όσον αφορά τα μπουρδέλα είναι στο top 5 των επιλογών μου, καθαρά από πλευράς κτίριο διευκρινίζω κι ΟΧΙ λόγω κοριτσιών} και καρφί για εκεί!
Η ευγενική τσατσά μου παρουσίασε δυο κοπέλες από την Ρωσία ονόματι Λίνα & Λίδα εάν δεν λανθάνομαι!
Η πρώτη με φουλ πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε πλην πρωκτικού και η δεύτερη τα "πάντα" όλα στα 20€ αμφότερες!
Η Λίνα είναι μια κοπέλα γύρω στα 35 εκεί την έκανα με πολύ όμορφα μάτια (η αιτία τελικά που την επέλεξα) μετρίου αναστήματος, με ξανθά μαλλιά, πιασίματα, ωραίο φυσικό 2ρακι στήθος με την κλασική ρώσικη προφορά!
Όσον αφορά την άλλη κοπέλα για όσους ενδιαφέρονται ονόματι Λίδα απ'όσο θυμάμαι στα 40φεύγα, ψηλή ξανθιά, με ενδιαφέρον κωλαράκι (που δίνει Ματάκι).
Εν τέλει δίνω το μπλε παράβολο και λέω στην τσατσά να μου στείλει στο δωμάτιο την Λίνα!
Όπως και έγινε μέσα σε κάνα 5' σκάει μύτη το Ρωσάκι, μες στην καύλα.. ανταλλάξαμε τα κλασικά αναγνωριστικά για να σπάσει ο πάγος και αφότου με ρώτησε εάν θέλω ή ΟΧΙ λάστιχο ξεκινά μια ντεμεκ πίπα με μουγκρητά αγελάδας σε συνδυασμό με μπόλικο σάλιο.. ίσα που έβαζε το κεφάλι στο στόμα δίχως καμία υπερβολή!
Την σταματάω και της λέω τί είν'τούτο;;;;
ΔΕΝ σου αρέσει μου απαντά και παράλληλα μου έσφιξε τα αρχίδια τόσο δυνατά που με πόνεσε..
Της λέω έτσι κάνετε πίπες εσείς στην χώρα σου;;;;
Με κοιτάει στα μάτια και τον παίρνει στο στόμα ξανά, ξεκινώντας μια ελαφρός καλύτερη πίπα για "ελάχιστα" δευτερόλεπτα όπου και ξανά γύρισε στο γνώριμο προφανώς για εκείνη μουντ κεφαλάκι κι έξω! Μαλακία
Ευτυχώς ήμουν τόσο καυλωμένος που ΔΕΝ την είχα ανάγκη για καλή μου τύχη!
Την στήνω στα τέσσερα (αφότου έβαλε τζελ) και ξεκινάω μια χαλαρή και αναγνωριστική επαφή με το μουνάκι της που οφείλω να ομολογήσω πως είχα αρκετά καλή αίσθηση, ΔΕΝ άργησα να ανεβάσω ρυθμούς όπου & ξεκίνησε τους μορφασμούς και να μου λέει πως ΔΕΝ αντέχει και να τραβιέται!
Εκεί συνειδητοποίησα πως βαριέται και ΔΕΝ θέλει να γαμηθεί (τώρα εάν έτυχε ή το έχει "συνήθειο" ΔΕΝ μπορώ να το γνωρίζω).
Γυρνάει μόνη της να μου πάρει πίπα αυτή την φορά με χέρι με απώτερο σκοπό να με τελειώσει έτσι!
ΔΕΝ την σταμάτησα διότι ήξερα πως ΔΕΝ πρόκειται να καταφέρει να με κάνει να τελειώσω έτσι αλλά της "τόνισα" πως εάν χτυπήσει η υπηρεσία την πόρτα άχυστος εγώ ΔΕΝ φεύγω! Ναι!
Εκεί κατάλαβε πως θέλει ΔΕΝ θέλει θα τον φάει καλά!
Την στήνω στα τέσσερα και ξεκινάω ένα δυνατό σφυροκόπημα για κάνα 3' Κατσικογάμης αυτή φυσικά συνέχιζε τους μορφασμούς (εάν ίσχυαν ή ΟΧΙ το ίδιο μου κάνει) τον έτρωγε δίχως καμία κουβέντα πραγματικά που απόρησα ύστερα απ'όσα είχαν προηγηθεί!
Όπως ήταν φυσικό και αφότου είχαν περάσει 15' η υπηρεσία χτύπησε πόρτα!
Κι όμως ενώ περίμενα να την κάνει στο καπάκι ΟΧΙ μόνο ΔΕΝ έφυγε μου άλλαξε καπότα άνοιξε διάπλατα τα πόδια και μου ζήτησε να την γαμήσω!
Έριξα κάποιες δυνατές αλλά λίγο η ζέστη λίγο το ότι λίγη ώρα πριν είχα ρίξει κι αλλού ένα μανίκι (θα γράψω κριτική σύντομα) γνώριζα πως το τέλος ΔΕΝ θα ερχόταν και την ευχαρίστησα ώστε να φύγει αλλά αυτή εκεί με το χέρι αυτή την φορά να με κάνει να τελειώσω.. μάταια βέβαια διότι παρόλο που ήταν τόσο τούμπανο το παπάρι μου ΔΕΝ αισθανόμουν να υπάρχει σπέρμα στ'αρχίδια μου!
***Ενώ ντυνόταν με ρωτούσε εάν είχα πιεί ή εάν είχα καπνίσει ουσίες και γι'αυτό ΔΕΝ μπορούσε να έρθει το τέλος κι άλλες τέτοιες πίπες... Μαλακία
Το δωμάτιο σε αρκετά καλή κατάσταση για τα δεδομένα της περιοχής.
Παραμονή τουλάχιστον 20' στο δωμάτιο δίχως περαιτέρω ενόχληση από την υπηρεσία.
Βγαίνοντας έριξα μια κανουλα από το αντισηπτικό που υπήρχε στο σαλόνι, ευχαρίστησα και πήρα το δρόμο της επιστροφής!
Σε γενικές γραμμές λοιπόν αν και έφυγα άχυστος ΔΕΝ έμεινα παραπονεμένος.. αλλά επειδή ΔΕΝ θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα σκέφτομαι κάποια στιγμή να της ξανά δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να έχω μια πιο "ολοκληρωμένη" εικόνα σχετικά με τις υπηρεσίες της εν λόγω κοπέλας!
Θεωρώ βέβαια πως όλα είναι θέμα χημείας! Σπασίκλας
Να περνάτε καλά προσέχοντας τους εαυτούς σας και να αγαπάτε όσους ενδιαφέρονται για εσάς αληθινά!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2020
Όνομα κοπέλας
Λίνα
msakis
Μέγας
Εγγραφή:
14 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
12.683
Πόντοι:
4.546
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 perseas, ThE, flynow

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού