Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 268 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επισκέφθηκα τις προάλλες το κατάστημα επι της Λιοσίων για να δοκιμάσω τη Σαμάνθα, η οποία μου είχε φανεί εξαιρετική απο τις φωτογραφίες. Στα μείον της επίσκεψης ότι δεν υπήρχε πετσέτα για ντουζάκι. Ευτυχώς είχα μπανιαριστεί πριν πάω.

Στα της συνεύρεσης, η Σαμάνθα έχει ενα εξαιρετικό κορμί, λεπτό και γυμνασμένο, και σιλικονάτα στήθη αρκετά σκληρά στο άγγιγμα. Μου φίλησε το λαιμό και μου χάιδευε τις μπάλες μέχρι να επιτευχθεί ανόρθωση, πέρασε προφυλακτικό και άρχισε ένα μέτριο τσιμπούκι, καπως μηχανικό. Μετά απο λίγο την έστησα στα 4 οπου τη σφυροκόπησα για πολλή ώρα (προς τιμήν της αδιαμαρτύρητα και χωρίς να κλέβει για να μην τον φάει όλο. Τελείωσα μέσα της και εκείνη προσφέρθηκε να με καθαρίσει αλλά της είπα ότι μπορώ και μόνος μου που της φάνηκε αρκετά αστείο για κάποιο λόγο, ισως της φάνηκε αστεία η Καστεγιάνικη προφορα (πουεδο αθερλο αντι για ασερλο που θα ελεγε εκεινη).

Δε μιλάει Αγγλικά και απο Ελληνικά ξέρει μόνο να λέει πίπα, οπότε μιλήσαμε λίγο στα Ισπανικά πριν και κατα τη διάρκεια των παιχνιδιών, και μου φάνηκε μια πολύ έξυπνη κοπέλα. Αν θέλετε να γαμήσετε μια ομορφη Λατίνα πουτσομεζεδάκι με μοντελοειδές (το λες και πορνσταροειδες) κορμι, είναι καλή επιλογή. Από συμμετοχή δεν θα σας συγκινήσει, αλλα μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Την επόμενη φορά μάλλον θα ξαναπροτιμήσω Katy!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2020
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
johnfru
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
282
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, aoratos33_2, Gingos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού