Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Τυχαία ημερομηνία.

Πολύ πολύ πρόσφατη εμπειρία με τη γνωστή Aurora στο Φυλής 54Β.

Επειδή είχα τις κάβλες μου, είπα να την επισκεφτώ πάλι. Είμαι βυζάκιας, έχει αξιοπρεπές στήθος και γενικά καβλωτικό σώμα για τα γούστα μου. Τέτοια μου αρέσουν. Θα ήταν η τρίτη φορά κι έχοντας περάσει ικανοποιητικά τις δύο προηγούμενες φορές, είπα να μην το ρισκάρω. Δεν μου αρέσει να ρισκάρω γενικά σε πουτάνες, άμα μου βγει ξινό, σπάζομαι και πρέπει οπωσδήποτε να φύγει άμεσα κι άλλο χρήμα για να διορθωθεί η κατάσταση. Έχω κάποια στανταράκια που λένε.

Έχοντας ρίξει άλλα δυο πηδήματα την ίδια μέρα, δεν μου αρκούσαν όμως, πάω στον εν λόγω οίκο. Στο σαλονάρισμα μου φάνηκε άχρωμη αυτή τη φορά, λέω ντάξει, μέσα θα φτιάξει. Ούτως ή άλλως, έξω μπορεί να είναι κάποια τέλεια και μέσα να πέσει η φόλα του αιώνα. Όπως και το αντίθετο. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Μπαίνει και τσουπ κάθεται πάνω στο κρεβάτι τουρλώνοντας το κωλί σε στάση προσκυνηματική (βοήθειά μας). Φυσικά πιάνω αβέρτα, μου σηκώνεται. Κάβλες έχεις λέει. Φυσικά της λέω. Παίρνει μια ικανοποιητική πίπα με καπότα και βάζει λίγο δόντι. Ελάχιστες πουτάνες το έχουν στην πίπα, οι περισσότερες θα βάλουν και δόντι, μπορεί και επίτηδες. Προχωράμε. Στάση ιεραποστολικό, να με έχει αγκαλιάσει και να δίνω πόνο. Ωραίο καβλί έχει μου λέει. Δεν πιστεύω να λες έτσι σε όλους. Όχι όχι μου λέει (σε πιστέψαμε εγώ από μέσα μου). Της λέω στα τέσσερα μετά από λίγο. Πάμε στα τέσσερα, κλέβει στη στάση να μην μπορώ να μπω καλά ή να δώσω πόνο. Προσπαθώ να την φτιάξω να κάτσει σαν άνθρωπος, τίποτα. Μετά από κανά δίλεπτο, της λέω έλα από πάνω. Μετά από κανά δίλεπτο πάλι, σταματάει και μου λέει τι ακόμα (με ύφος ξενερωμένης); Και πιάνει το πέος και αρχίζει να βαράει μαλακία άγαρμπα λες και είναι λεβιές ταχυτήτων. Τι κάνεις τώρα της λέω, θα χάσω τη στύση, έλα στα τέσσερα να τελειώσω και να τελειώνουμε γενικά. Κάθεται στα τέσσερα, ξανακλέβει στη στάση με στραβό σώμα. Αυτή τη φορά όμως την έφερα στα μέτρα μου, την έφτιαξα καλά γιατί της χρειαζόταν. Τις έριξα μερικές δυνατές και τελείωσα. Σηκώνομαι μπαμ από πάνω της και λέει τι έχυσες; τόσο λίγο; Ναι, δεν ήσουνα η πρώτη της ημέρας της λέω, είχαν φύγει άλλες δύο πριν από εσένα. Ούτε εσύ ήσουν ο πρώτος μου λέει μέσα από το στόμα της. Ορίστε της λέω; Δεν απαντάει. Δεν άκουσα αλήθεια. Αφού το ξαναλέει της λέω κι εγώ χάρηκα πολύ πετώντας την καπότα στο καλάθι. Γεια μου λέει. Πάλι καλά που δεν χάθηκε και η στύση της λέω με τη συμπεριφορά σου. Έκλεισε πόρτα κι αντίο.

Σύνολο ο αγώνας στο δωμάτιο 9,5 λεπτά και δυσανασχετούσε από το 5ο-6ο. Δεν ξέρω ποιος τις έχει μάθει έτσι, τι πιτσιρικαρία πάει εκεί και χύνουν αμέσως. Γιατί γενικά πάει πιτσιρικαρία εκεί, το έχω τσεκάρει. Σημειωτέον σε κάθε στάση ήθελε αυτή να βάζει το πέος, δεν με άφηνε να το βάζω, έχωνε το χέρι της, σαν να λέει έλα να τελειώνουμε. Αφού τελείωσα, δεν το έκλαψα 100%.

Ούτε απ' έξω άλλη φορά, δεν θα περνάω καν το δρόμο μετά το 66Α.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2020
Όνομα κοπέλας
Aurora
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
721
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 filos78, claimain, xristos2010

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2020
Κι εμένα πάνω κάτω τα ίδια σε επίσκεψη πριν έναν χρόνο. Μετά από λίγο πισωκολλητό πάω να αλλάξω στάση και δεν με άφηνε να τη γαμήσω ξανά γιατί "ήμουν ιδρωμένος" (το κλιματιστικό κλειστό σημειωτέον). Τελικά τελείωσα με το χέρι μου. Πεταμένο 20άρικο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1