Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 214 10
Μπουρδέλα
188425
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Πήγα να δω και εγώ μετά τις κριτικές.
Εμφανισιακά όπως την περιέγραψαν οι συναγωνιστές.
Το πορνοένστικτο μου έλεγε φόλα αλλά υπέκυψα στις κριτικές και στο πολύ χαμηλό ύψος του παραβόλου (10 ευρώ).
Από συμπεριφορά δεν μου φάνηκε άβγαλτη αλλά κλασσική φόλα που έγινε φόλα κατόπιν τριβής στη δουλειά. Δεν μου φάνηκε για άβγαλτο πιπίνι. Τουλάχιστον αυτή είναι η αίσθηση από την εμπειρία μου.
Πάντως κόσμος αρκετός περίμενε και μπαινόβγαινε συνέχεια η κοπέλα.
Μπήκε στο δωμάτιο δεν έβγαλε σουτιέν παρά μόνο αφού το ζήτησα. Ξεκίνησε με μαλακία. Μετά πίπα.
Της ζήτησα 69 μπας και καβλώσω το οποίο δέχτηκε διεκπεραιωτικά.
Αφού σταματήσαμε το 69 έβαλε μισή κουταλιά σούπας κρέμα και μπήκα μέσα (πλααααατς).
Στα 20 δευτερόλεπτα άρχισε να ρωτάει σαν κούκλα που την έχεις βάλει ανάσκελα: φίνις; φίνις;
Ε αυτό ήταν.
"Ναι φίνις" της είπα και μέχρι να πάει να βρει την τσατσά είχα γίνει μπουχός.
10 ευρώ στον κουβά.
Μακριά.
Εμφανισιακά όπως την περιέγραψαν οι συναγωνιστές.
Το πορνοένστικτο μου έλεγε φόλα αλλά υπέκυψα στις κριτικές και στο πολύ χαμηλό ύψος του παραβόλου (10 ευρώ).
Από συμπεριφορά δεν μου φάνηκε άβγαλτη αλλά κλασσική φόλα που έγινε φόλα κατόπιν τριβής στη δουλειά. Δεν μου φάνηκε για άβγαλτο πιπίνι. Τουλάχιστον αυτή είναι η αίσθηση από την εμπειρία μου.
Πάντως κόσμος αρκετός περίμενε και μπαινόβγαινε συνέχεια η κοπέλα.
Μπήκε στο δωμάτιο δεν έβγαλε σουτιέν παρά μόνο αφού το ζήτησα. Ξεκίνησε με μαλακία. Μετά πίπα.
Της ζήτησα 69 μπας και καβλώσω το οποίο δέχτηκε διεκπεραιωτικά.
Αφού σταματήσαμε το 69 έβαλε μισή κουταλιά σούπας κρέμα και μπήκα μέσα (πλααααατς).
Στα 20 δευτερόλεπτα άρχισε να ρωτάει σαν κούκλα που την έχεις βάλει ανάσκελα: φίνις; φίνις;
Ε αυτό ήταν.
"Ναι φίνις" της είπα και μέχρι να πάει να βρει την τσατσά είχα γίνει μπουχός.
10 ευρώ στον κουβά.
Μακριά.
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ωραια κοπελιτσα μεν αλλα φολα σε ολα τα υπολοιπα επιπεδα.Παρολο που ειχα διαβασει την κριτικη σου ηθελα να τη γνωρισω αλλα το μετανοιωσα μαλακια εκανα που ασχοληθηκα.