Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 268 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκεφθηκα χθες το καταστημα στη Λιοσιων για εξερευνηση. Με υποδεχτηκε η τσατσα λεγοντας μου οτι δουλευαν 3 κοπελες, η Katy, η Sonya και αλλη μια κοπελα που ηταν στο δωματιο οποτε δεν την ειδα. Η Sonya ψηλη ξανθια με νταρντανε σωμα (εκ Γερμανιας συμφωνα με την τσατσα), και η Katy μινιον με μικρο στηθος και πεταχτο κωλαρακι.

Επελεξα την Katy, και περασα στο δωματιο για ντουζακι. Οταν τελειωνα με το ντους περασε και η κοπελιτσα μες στο χαμογελο και με κοιτουσε οσο σκουπιζομουν, γδυθηκε και αρχισε να κανει ναζακια πανω στο κρεβατι.

Με φωναξε να ξαπλωσω διπλα της και ξεκινησε να μου γλειφει τις μπαλες για να σηκωθει ο στρατιωτης οσο εγω χαιδευα το πολυ απαλο και σφιχτο σωμα της. Με ρωτησε αν θελω πιπα με προφυλακτικο η χωρις, και αφου μου το φορεσε (λιγο ατσουμπαλα ομολογουμενως) ξεκινησε μια μετρια προς καλη πιπα, αρχικα απο το πλαι και επειτα ηρθε αναμεσα στα ποδια μου για να "βλεπω καλυτερα". Το θεαμα ηταν οντως καυλωτικο και μετα απο λιγο την εβαλα κατω και σφυροκοπησα σε ιεραποστολικο και πισωκολλητο για λιγη ωρα ωσπου να καταθεσω μεσα της. Φροντισε να μου αφαιρεσει την καποτα με μωρομαντηλο, με χαιρετησε χαμογελαστη και εφυγε με το πεταχτο της περπατημα.

Η Katy φερνει μια πολυ ωραια και γλυκια διαθεση η οποια προσωπικα με χαλαρωνει και μου αρεσει πολυ. Θα την προτεινα σε οποιον θελει να περασει λιγη ωρα με ενα γλυκο χαμογελαστο κοριτσι. Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2020
Όνομα κοπέλας
Katy
johnfru
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
282
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 AntifitCondom, ThE, vobras και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού