Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 160 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη 02/06/09 19:30. Εύκολο πάρκινγκ (με την μηχανή ακριβώς απέξω), περνάω την είσοδο, καθαρός χώρος υποδοχής, ευγενική τσατσά και μόνος στο σαλόνι, όλα ταιριάζουν. Βγαίνει και η κοπέλα η οποία με άψογα ελληνικά με προτρέπει να περάσω και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά. Όμορφη κοπέλα αδύνατη περίπου 1.70 ψηλή, ευγενικό πρόσωπο μέτριο καρέ καστανόξανθο μαλλί (ετών 25 και εκ Ρουμανίας κατά δήλωση της, μετέπειτα στο δωμάτιο). Για τα δικά μου γούστα πολύ όμορφη.

Στο διαταύτα τώρα. Στο δωμάτιο δεν είπε σε τίποτα όχι ξεκίνησε με χαδάκια και τριψίματα η πίπα με εμένα στα γόνατα και αυτήν μπροστά μου στα 4 (με προφύλαξη φυσικά), πολύ βαθιά (deep throat) σε σημείο που πήγε να τα βγάλει, οπότε και σταμάτησα, και μετά πισωκολητά με θέα το θεϊκό κωλαράκι της. Εναλλαγή 2-3 στάσεων και τελείωμα στα όρθια πάλι πισωκολητά με αυτήν να στηρίζεται με τα χέρια από το κομοδίνο του κρεβατιού το οποίο παραλίγο και να ρίξουμε κάτω. Μετά το sex χαλαρωτικό small-talk στο κρεβάτι 2-3 λεπτά. Συνολικός χρόνος στο δωμάτιο περίπου 15 min.

Σε γενικές γραμμές έφυγα πολύ ικανοποιημένος από τον οίκο, και αυτή τη στιγμή που γράφω σκέφτομαι να φύγω απευθείας για κεί αλλά βρέχει έξω.

Θεωρώ ότι πρόκειται για προικισμένο κορίτσι που ξέρει καλά πώς το θέλουν οι άντρες και είναι value for money. Τιμή 20€. Σίγουρα θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Υπηρεσίες
Μέλος
12
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια