Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 73 10
Μπουρδέλα
100048
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σαββάτο 30/5 απόγευμα γύρω στις 7.00 κατέβηκα τα σκαλάκια και κάθισα στο σαλονάκι. Σε λίγο εμφανίστηκε η Αγάπη όπως μου συστήθηκε και κάθισε στην διπλανή καρέκλα για να μου παρουσιάσει τις υπηρεσίες του καταστήματος. Με ρώτησε αν ήταν η πρώτη μου επίσκεψη και απάντησα αρνητικά. Στην συνέχεια κατέθεσα τα 25€ στην κυρία η οποία με οδήγησε στο δωμάτιο το οποίο ήταν καθαρό και φρεσκοβαμμένο και με κεράκια για διακόσμηση…Ετοιμάστηκα και σε λίγο εμφανίστηκε η Αγάπη. Δεν μπορείς να την πεις μικρούλα αλλά δεν είναι και κανένα πουρό. Ξάπλωσε δίπλα μου καθάρισε τα χέρια και ειδικά τα δάκτυλα με μωρομάντηλο και στη συνέχεια μετά από ένα μασάζ για χαλάρωση προχώρησε σε ισπανικό και μου πρότεινε ελεύθερο στοματικό το οποίο δεν δέχθηκα και μου έβαλε το προφυλακτικό με το στόμα συνοδευόμενο με χαδάκια και φιλιά στην γύρω περιοχή. Στην συνέχεια με ρώτησε πως προτιμούσα και της ζήτησα και πέρασε από κάτω( βλέπε Ιεραποστολικό..) με ελεύθερα τα χέρια και ειδικά τα καθαρά μου δάκτυλα..Ήταν διατεθειμένη και για άλλες στάσεις όμως κάποιος είχε διαφορετική γνώμη και τελείωσε σχετικά γρήγορα. .Με ευχαρίστησε και έφυγε. Άψογη ούτε δήθεν ούτε ψέματα. Αξιοπρεπέστατη και έντιμη στις υπηρεσίες της καιτα άξιζε τα 25€ 100%.Σίγουρα θα επανέλθω σύντομα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού