Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 55 10
Μπουρδέλα
85430
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τη μέρα που έσκασε το κρούσμα κορονοϊού στην Αθήνα, αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφάσισα να επισκεφτώ για άλλη μια φορά το ερωτικό Μετάξι. Καρφωτός για Μεγ.Αλ.21 είτε για Μελίσσα που άφησε καλές εντυπώσεις, είτε για γνωριμία με Άνκα. Τελικά, έκατσε το 2ο. Φτάνω κατά τις 8 παρά, είχε 2 άτομα δωμάτιο και 203 απέξω. Βγαίνει η κοπέλα,21 Μαϊων,εκ Μολδαβίας μετρίου αναστήματος, με όμορφα γαλάζια μάτια και καρέ ξανθό βαμμένο μαλλί, αδύνατη και πεταχτό κωλαράκι. Ήρθε μου τρίφτηκε λίγο και μου χάιδεψε τον πούτσο, έδιωξε τους υπόλοιπους ερωτικούς και μη μετανάστες και με στειλε στο δωμάτιο. Τσέκαρα επειδή άργησε ότι κρατάει καλούς χρόνους στους άλλους οπότε έμεινα ήρεμος από αυτό. Μπήκε μέσα και σε μένα και ξεκινήσαμε να τα λέμε και να χαμουρευόμαστε. Με ξάφνιασε με τα γλωσσόφιλα, αφού πέρασε κανα 5λεπτο της έκανα νόημα να κατέβει κάτω. Μου έριξε ένα τέρμα καυλωτικό γλυψοπάπαρο, με κοίταζε και έβλεπε πόσο είχα καυλώσει και της άρεσε. Μου έκανα μια πολύ καλή πίπα με deepthroat και καπότα. Την πήρα ιεραποστολικά, με μένα από πάνω της να τη φιλάω και αυτή να μου αφήνει νυχιές στην πλάτη. Δεν την ένιωσα καθόλου στενή δυστυχώς, αλλά η όλη συμπεριφορά της μαζί μου ήταν γαμάτη οπότε δεν με νοιαξε. Τέλειωσα μέσα της και κάτσαμε μαζί λίγο ακόμα αφού ντύθηκα και φασωθήκαμε στην καρέκλα. Κάπου εκεί μου το πέταξε και με ρώτησε αν έχω γκόμενα, μου είπε ότι κάτι της έβγαλα και είπαμε να τα ξαναπούμε.Αν δεν έπαιζε ο κορονοϊός τώρα, δεν θα το πολυσκεφτόμουν. Έφυγα μετά από 20λεπτά, δεν μας ενόχλησε κανείς, ο Πακ στο άλλο παίζει να χει λυσάξει, άνοιξε την πόρτα του γδυμένος όταν έφευγα να δει τι γίνεται και φαγε κράξιμο Η κοπέλα πάντως είναι πολύ καλή, αρκεί να είστε κύριοι μαζί της .
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2020
ρε φιλαρακι η ανκα ποτε θα ειναι εκει και τι ωρες (πρωταρης μια φορα εχω παει )
S
skiouros78
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1