Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 182 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στόχος κλειδωμένος εδώ και μέρες αφού μελέτησα καλά τις κριτικές των συνπόρνων.. πήγα να τεστάρω με τη σειρά μου.,Η Μικαέλα είναι μια μελαχρινή Μολδαβή αρκετά γλυκιά μέτριας ομορφιάς...με λεπτά χείλη πονηρά μάτια χαμογελαστή και κορμάρα με τατού.
Έρχεται στο δωμάτιο μετά από 10 λεπτά γνωριζόμαστε και άρχισε τα τριψιματα με το κορμί της καθώς και γλειψιματα στο στήθος...με ρώτησε για πίπα..της είπα πως προτιμώ και αρχίζει μια καταπληκτική πίπα υγρή με προσπάθειες ,deep throat αργή αισθησιακή... ταυτόχρονα με μαλάκιζε αργά...και ξανά πίπα..πολύ ωραίος συνδυασμός σπάνια τον συναντάς τριγύρω.Είχε διάρκεια αρκετή ώρα..το ευχαριστήθηκα...τη γύρισα ανάσκελα και άρχισα να της γλείφω το μοσχομυτιστο και πεντακάθαρο μουνάκι της..έδειχνε ότι της άρεσε..μου πίεζε το κεφάλι....θα με άφηνε να τη γλείφω ωρες..δεν ήθελα να τη γαμησω..μου άρεσε όλο το σκηνικό..αφού την είχα κάνει μούσκεμα..γύρισα ανάσκελα και με άρχισε πάλι σε αυτη φοβερή πίπα με εμένα να μαλακιζω το μουνάκι της......η κοπέλα ξέρει πολύ καλά το handjob...
Αφού με τρέλανε στα τσιμπούκια...φτύνει το πουτσο μου και με αρχιζει σε μια αργή μαλακία όχι αγαπά σα κάτι μαλακιστηρια που σου ξεριζώνουν το πουτσο...αλλά ψηλά εκεί στο κεφαλάκι αργά αργά..και υγρά...ε έχυσα τόνους σπέρμα να γεμίζει τα δάχτυλα της και να το χρησιμοποιεί σα λιπαντικό για συνέχεια μέχρι να στραγγιξω...αυτό ήταν...χαμογελαστή και ευδιάθετη με χαιρέτησε..και ξαναδωσαμε ραντεβού τις επόμενες μέρες...Η Εύα στο σαλόνι έδινε παράσταση κλασσικά....με χιλιοευχαριστησε και αποχώρησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2020
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
κλεοβουλος
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
76
Likes:
9.656
Πόντοι:
8.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, 968, Andrew256 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2020
Καβλωσα !!
01 Μαρτίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ να δεις.Καπέλο
21 Φεβρουαρίου, 2022
οντως αψογη και εγω περασα φανταστικα μαζι της ειναι σουπερ.
J
jimakos900
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3