Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 182 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο στόχος είχε κλειδώσει απο καιρό. Με τα σημερινά δεδομένα της Φυλής η Μικαέλα είναι ενα κοριτσι που αξίζει να δοκιμαστεί για το καλοσχηματισμενο κωλαρακι της, τα ευμεγέθη της μαστάρια. Μπήκε στο δωμάτιο μετα απο ντους που έκανε καθώς πριν είχε δωμάτιο. Άρχισε προκαταρκτικά με φιλια σε λαιμό και στήθος. Έγλειφε τις ρογες μου ενώ έπαιζα με τους βυζους της. Κάποια στιγμή άρχισα να χουφτώνω αργα και δυνατα την κωλαρα της ανοίγοντας την. Η θετική της ανταπόκριση με έκανε να σκύψω να δω καλύτερα. Η θεα της μουνάρας της με τα παχιά μουνοχειλα με ανάγκασε να αποδώσω φόρο τιμής με αιδοιολειχία δίλεπτη την οποία έδειχνε να ευχαριστιέται. Η συνέχεια είχε πίπα με προφύλαξη την οποία ζήτησα ο ιδιος παρα την προσφορά ελεύθερου στοματικού. Η πίπα της καλή αλλα τυπική με βαθύ λαρύγγι αλλα χωρίς περιποίηση όρχεων και ιδιαίτερα παιχνίδια με τη γλώσσα. Της ζήτησα να στηθεί στα 4 και αντέδρασε λες και το περίμενε. Άψογο στήσιμο με καβλωτικη θεα. Την πηδηξα δυνατα με εναλλαγή ρυθμού. Είχε καλή συμμετοχή με αναστεναγμούς ερεθιστικούς. Μου έκανε έντυπωση το στενό της μουνακι, δεν το περίμενα τόσο στενό ομολογώ. Ευχαριστήθηκα τριβή σε στενό νεανικό πρόστυχο μουνακι. Το τέλος με βρήκε να στραγγίζω τα πάντα μέσα της ενώ την κάρφωνα στο όργανο μου και με σφιχτό πιάσιμο απο τους ώμους. Όταν βγήκα, γύρισε με κοίταξε με ικανοποίηση ξάπλωσε ανακουφισμένη ανάσκελα και μονολόγησε «τι ήταν αυτο!». Περάσαμε και οι δυο καλα. Σας εύχομαι το ίδιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2020
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.048
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, 968, Ημεδαπος και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2020
ότι καλυτερο υπάρχει στη φυλής είναι αυτή η κοπέλα! Έρωτας
KF
KONSTANTINOS FRAGOULIS
28 Φεβρουαρίου, 2020
η μικαελα ειναι πολυ super γυναικα, τρελενομαι για αυτη εγω και για αυτο διαβαζω κριτικες αλλων...αυτο που μου εκανε εντυπωση στην δικη σου εμπειρια και θα ηθελα να μου εξηγησεις ειναι γιατι ζητησες προφυλακτικο στην πιπα της οταν εσυ την εγλυψες...(και καλα εκανες γιατι πρεπει να την περιποιησαι την γυναικα αυτη)
29 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλή ερώτηση. Δεν αντιστάθηκα μόλις είδα τα μουνοχειλά της. Στην πίπα συνήθως ζητάω πάντα με ανεξαρτήτως αν παρέχεται.
20 Φεβρουαρίου, 2022
Φίλε την έχω πάρει και γω και πέρασα υπέροχα,φανταστικά,η επιτομή της Καυλας είναι αυτή η γκόμενα,της αρέσει το δυνατό,βρώμικο σεξ,το απολαμβάνει και αυτό σε κάνει να λιώνεις από τη καύλα,έφυγα μετά από το μπουρδέλο και ενοιωθα ότι πέταγα αφου μετά έβλεπα γκόμενες στο δρόμο μέχρι να φτάσω σπίτι και γυρναγα από τη άλλη τόσο που με κάλυψε εκείνη τη στιγμή η μικαελαρα.
J
jimakos900
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4