Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 300 10
Μπουρδέλα
539484
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Είχα χρόνια να κατέβω Αθήνα και επειδή έχω διαβάσει για πολλές φόλες εδώ μέσα, το έψαξα λίγο παραπάνω και με λίγη σοβαρή έρευνα κατέληξα στην Αλιόνα, μιλφάκιας γαρ. Ξεκίνησε το σαλονάρισμα, βγήκε πρώτη η Αλιόνα, εντυπωσιακή μιλφάρα, όσοι είναι λάτρεις του είδους και δεν την έχουν στανταράκι καλό είναι να δοκιμάσουν. Αυτό φάνηκε και στα ενδότερα, βέβαια εδώ να σημειώσω ότι λόγω επαρχίας υπήρχε μεγάλη αποχή από μέρους μου, κάτι που εκ των υστέρων αποδείχθηκε μεγάλο λάθος μου, γιατί η τύπισσα αποδείχθηκε μεγάλη καυλιάρα, παίζει βέβαια και λίγο θέατρο λόγω εμπειρίας, καθώς όπως είπα είχα μεγάλη αποχή και τελείωσα πάνω στην εμπειρική πίπα της (ρωτάει αν θες καπότα και εγώ είχα βάλει). Και την ώρα που έχυνα έβγαζε και αυτή κραυγούλες χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα ουσιαστικό, εξ' ου και το θέατρο. Τι συγνώμες μου ζήτησε επειδή όπως είπε δεν πρόλαβα να την σκίσω, δεν σταμάταγε. Μπορεί όντως να ενδιαφέρθηκε, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Το δωμάτιο φαινόταν καθαρό και τακτοποιημένο. Η τσατσά τυπικότατη, ίσως επειδή είχε κόσμο εκείνη την ώρα (μη ρωτάτε αν χτυπάει πόρτες, δεν πρόλαβα να κάτσω πολύ ώρα για να το ζήσω). Η σύνοψη είναι ότι ήταν αποτυχία εκ μέρους μου γιατί πήγα με χαμηλές προσδοκίες. Δε λέω ότι είναι τέλεια, αλλά σε σύγκριση με αυτά που διαβάζω εδώ πέρα, η γυναίκα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα. Αν έμενα Αθήνα θα την είχα κάνει στανταράκι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2020
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Υπηρεσίες
Stavros P
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού