Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 61 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Απόγευμα Κυριακής ψιλοχαμος στο Μεταξουργείο από κόσμο λόγω Καρναβαλιού και λέω ας περάσω μια από Μαραθώνος μπας και έγινε μαμά θαύμα και επέστρεψε η Λάρισα δυστυχώς όμως Τζιφός εκεί είδα μια καινούργια Μιλφ την Κίρα η με κάστανα μαλλιά ίσια συμπαθητική φάτσα σώμα μέτριο που το κρύβει έξυπνα με αυτό που φοράει μου κίνησε την περιέργεια και λέω να ρισκάρω μήπως και προκύψει κάτι καλό έτσι ελπίζοντας δίνω το 20€ο και πάω δωμάτιο.
Ενώ δεν προλάβει να βγάλω ούτε τι μπουφάν μου σκάει μύτη η Κίρα με εξέπληξε καθώς ήρθε πολύ γρήγορα οκ λέω βγάζω τα ρούχα μου ενώ αυτή με κοιταγε απαθεστατη να πω εδώ πως Αγγλικά γιοι καθόλου μηδέν Ελληνικά φυσικά ούτε λόγος οπότε συνενόηση χλωμή έτσι αφού δεν έπαιρνε καμία πρωτοβουλία απλά με κοιταγε σαν βόδι της λέω αστο κούκλα ξαμπλωσε εσύ να πάρω εγώ πρωτοβουλία για αν περιμένω από σένα δεν έβλεπα φως αφού την χουφτωνα λίγο στα βυζιά την εγλειψα λίγο και μετά μου πέρασε καποτα όπου πήρε ένα οριακό ανεκτό τσιμπούκι στη συνέχεια τοποθέτηση σε ιεραποστολική στάση όπου τουλάχιστον άνοιγε σωστά τα πόδια της αλλά το μουνι της ανοικτό αρκετα με δυσκολία κατάφερα να τελειώσω αφού η Κίρα γενικότερα είχε παθητική στάση.
Σαν συμπέρασμα πήρα ρίσκο με μια κοπέλα μιλφ εμφανισιακά μέτρια σώμα με πιασίματα πρόσωπο συμπαθητικό αλλά εντελώς άπειρη ανευρη ήταν ψοφια ούτε πρωτοβουλίες να πάρει ούτε να δείξει έστω μια ελάχιστη προσπάθεια ούτε καν χαμογελούσε τυπικα.
Η κοπέλα δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να δώσει 20€ο για δοκιμή κανένας είναι ανίκανη δεν πρόκειται να σας εξυπηρετήσει ούτε στο ελάχιστο εποικονωνια δύσκολη εμφάνιση μέτρια όρεξη στο δωμάτιο ελάχιστη έτσι αυτή η Κίρα είναι για απόρριψη μακριά απλά προσπεραστε.
Ρισκάρα και δεν βγήκε δυστυχώς αυτή την στιγμή τα μαγαζιά στη Μαραθώνος δεν προσφέρουν απολύτως καμία ασφαλή επιλογή κρίμα γιατί πιο παλιά έχω περάσει δυνατές καλές στιγμές εκεί με αξίες κοπέλες τώρα οριστικά σταματάω να πηγαίνω εκεί η όλη φάση είναι άκυρη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2020
Όνομα κοπέλας
Κίρα
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
103
Likes:
13.509
Πόντοι:
7.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 perseas, jimakos900, Ημεδαπος και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 26 Φεβρουαρίου, 2020) 24 Φεβρουαρίου, 2020
Την είδα στο σαλόνι κ την σταμπαρα που ειναι ψοφιμι..κ έξαφανιστηκα.
Παλιά εκεί στο δίπλα μπούρδελο ήταν η Ναταλί που άξιζε πολλά, οι γνώστες ξέρουν, τώρα εξαφανίστηκε ναι'ναι καλά.
24 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παλιά φίλε είχε κάποιες κοπέλες της προκοπής εδώ και ένα χρόνο τίποτα μηδέν πλέον τα συγκεκριμένα τρία μαγαζιά που έχουν το θράσος να ζητανε20€ο!!! Στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.Χαλια μαύρα καλό είναι να σταματήσουν όλοι να πηγαίνουν στα συγκεκριμένα καθώς αποτελεί την χειρότερη απάτη και κοροϊδία το αντίτιμο των 20€ο.
Είμαι απόλυτος και σκληρός στο λόγο μου γιατί τούς έδωσα ευκαιρίες προκειμένου να διαπιστώσω αν αξίζουν αλλά τίποτε πεταμένα φράγκα να ξέρετε ότι γράφω είναι τεκμηριωμένο μετά από δοκιμή δεν τα λεω έτσι απλά για να τα πω.
Στην παρούσα φάση θά σας συνιστούσα μακριά απλά προσπεραστε μην πετάτε φράγκα σε άχρηστες κοπέλες που δεν αξίζουν και δεν σέβονται ούτε κατά ελάχιστο τα φράγκα του κάθε πελάτη
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2