Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 198 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κάθε μπουρδελιαρης που σέβεται τον εαυτό του ξερει τη Σόνια. Σε μια Φυλής παρακμιακή όπου μπαίνεις σε σπίτια και είτε βλέπεις τα ίδια και τα ίδια η Σόνια παραμένει εγγύηση. Σωμα άγαλμα, διάθεση πάντα επιτηδευμένα ζουζουνίστικη στα όρια του κουραστικού καμία φορά. Ωστόσο και μόνο που ξέρεις οτι είναι εκεί για εσένα αρκει Πέρασα και μπήκε στο δωμάτιο σχετικά γρήγορα. Πίπα ζήτησα με προφύλαξη... και έκανε μια σχετικά καλή ρουφηγματικη με λίγη περιποίηση με γλώσσα στις μπάλες. Ανέβηκε με δική της πρωτοβουλία πάνω μου και πήγαμε για λίγο στο ρυθμό της. Επειδή θα τελείωνα γρήγορα την σταμάτησα και την πήρα στο δικό μου ρυθμό ενώ εκείνη μέχρι να τελειώσω άρχισε ενα καταιγισμό φιλιών στο πρόσωπο, του ώμους το λαιμό μέχρι που της τα έδωσα όλα μέσα με ανακούφιση. Έμεινε πάνω μου μέχρι να στραγγιξω εντελως. Ήταν ενα καλό σεξακι με ενα όμορφο τρε καβλωτικ κοριτσι.

*Τη Σόνια τη βρίσκεται κυρίως στο 84Α απλά δεν μου το βγάζει και την καταχωρώ εδώ μιας και εχει κάνει εμφανίσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2020
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
24
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, perseas, Gingos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2020
Ὁ οἶκος που ἐπέλεξες εἶναι ὁ ὅροφος. Πιό παλιά ἐργαζόταν ἡ Σόνια σὲ αὐτὸν. Τώρα ἐργάζεται δίπλα στὸ ἰσόγειο, δηλ. τὸ 65Β. Στὸν ἴδιο ὅμιλο ἀνήκουν ἀμφότερα. Στὸ Φ84Α τὴν βρίσκεις τὸ ἀπόγευμα, ἰσόγειο κι αὐτό. Δουλεύει διπλοβάρδια ἡ κοπέλα. Δὲν ἔχω πάει ἀκόμη μαζί της, ἀλλὰ τὴν ξέρουν οἱ πάντες. Ἔχει σῶμα λαμπάδα.
18 Φεβρουαρίου, 2020
Σωστα Έπραξες διότι άνευ καποτας κυνδινευεις από εκδορές γδαρσίματα και κακώσεις πέους Γερο-μύστης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2