Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 149 10
Μπουρδέλα
152767
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη στον οικο και την κορασιδα Ελενη.
Προκειται για μια 45αρα ελληρωσσιδα κατα δηλωση της.
Ωστοσο τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα.
Ειναι μετριου αναστηματος με αδυνατο χαλαρο κορμι και το προσωπο της ειναι σπασμενο.
Το προγραμμα της περιλαμβανει το ελευθερο στοματικο τελειωτικο.
Η Ελενη ηρθε στο δωματιο και αφου εβγαλε το τιγρε κορμακι της ξαπλωσε διπλα μου.
Με πλησιασε για γλωσσοφιλα και δεχτηκα μερικα παθιασμενα φιλια με αφθονη γλωσσα και σαλιο. Το στομα της ηταν καθαρο χωρις περιεργες οσμες.
Της ειπα οτι θελω μονο πιπα με χυσιμο και δεχτηκε μετα χαρας...
Με ρωτησε αμα θελω τη βασιλικη πιπα και της ειπα αμεσως ναι !!
Ξερεις τι ειναι ?? με ρωτησε.
Οχι αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι καλο της απηντησα.
Η Ελενη χαμογελασε και κατεβηκε προς τα κατω οπου αρχισε ενα καλο
αρχιδογλειψιμο με ρουφηγμα στις μπαλες, επειτα εσκισε την καποτα
την τοποθετησε ισα ισα μπροστα μπροστα στη μυτη της γλωσσας και μου αρχισε μια σπεσιαλ γλειφοκωλαδα με τα μουτρα της να ειναι χωμενα μεσα στα κωλομερια
μου.
Μου ανοιγε τα κωλομαγουλα με τα χερια της και εχωνε τη γλωσσα της οσο πιο
βαθια μπορουσε.
Πολυ ομορφη εμπειρια, ηταν καλυτερη στο κωλογλειψιμο και απο την Τατιανα στα σοβιετικα.
Υστερα εβαλε την πουτσακλαρα μου στο στομα της και αρχισε να την πιπωνει με παθος δυνατα και με σαλιο.
Εγω χουφτωνα τα κωλομερια της ενω δεν αργησα να της χωσω και ενα δαχτυλο στον κωλο ωστοσο μου ειπε να μην το βαζω πολυ βαθια.
Με τα απο μαχη με την πουτσα μου την εκανε να χυσει οπου αφου τα ειχα βγαλει ολα αυτη ειχε επικεντρωθει πανω στο πουτσοκεφαλο και το ρουφουσε με δυναμη.
Μη ρουφας αλλο τα εβγαλε ολα της ειπα.
Μου εχουν πει οτι ο αντρας οταν χυνει βγαζει ολη την αρνητικη ενεργεια απο μεσα του μου ειπε οποτε εγω θελω να στη βγαλω ολη.
Α σε ευχαριστω πολυ τοτε της ειπα τα καταφερες.
Ανανεωσαμε ραντεβου και εφυγε.
Συμπερασματικα η Ελενη ειναι μιας μετριας εμφανισης μιλφ με πολυ καλες επιδοσεις στην πιπα. Απο γαμησι δεν ξερω δεν δοκιμασα.
Ακομα και μονο για πιπα και γλειφοκωλαδα το δεκαρικο το αξιζει.
Προκειται για μια 45αρα ελληρωσσιδα κατα δηλωση της.
Ωστοσο τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα.
Ειναι μετριου αναστηματος με αδυνατο χαλαρο κορμι και το προσωπο της ειναι σπασμενο.
Το προγραμμα της περιλαμβανει το ελευθερο στοματικο τελειωτικο.
Η Ελενη ηρθε στο δωματιο και αφου εβγαλε το τιγρε κορμακι της ξαπλωσε διπλα μου.
Με πλησιασε για γλωσσοφιλα και δεχτηκα μερικα παθιασμενα φιλια με αφθονη γλωσσα και σαλιο. Το στομα της ηταν καθαρο χωρις περιεργες οσμες.
Της ειπα οτι θελω μονο πιπα με χυσιμο και δεχτηκε μετα χαρας...
Με ρωτησε αμα θελω τη βασιλικη πιπα και της ειπα αμεσως ναι !!
Ξερεις τι ειναι ?? με ρωτησε.
Οχι αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι καλο της απηντησα.
Η Ελενη χαμογελασε και κατεβηκε προς τα κατω οπου αρχισε ενα καλο
αρχιδογλειψιμο με ρουφηγμα στις μπαλες, επειτα εσκισε την καποτα
την τοποθετησε ισα ισα μπροστα μπροστα στη μυτη της γλωσσας και μου αρχισε μια σπεσιαλ γλειφοκωλαδα με τα μουτρα της να ειναι χωμενα μεσα στα κωλομερια
μου.
Μου ανοιγε τα κωλομαγουλα με τα χερια της και εχωνε τη γλωσσα της οσο πιο
βαθια μπορουσε.
Πολυ ομορφη εμπειρια, ηταν καλυτερη στο κωλογλειψιμο και απο την Τατιανα στα σοβιετικα.
Υστερα εβαλε την πουτσακλαρα μου στο στομα της και αρχισε να την πιπωνει με παθος δυνατα και με σαλιο.
Εγω χουφτωνα τα κωλομερια της ενω δεν αργησα να της χωσω και ενα δαχτυλο στον κωλο ωστοσο μου ειπε να μην το βαζω πολυ βαθια.
Με τα απο μαχη με την πουτσα μου την εκανε να χυσει οπου αφου τα ειχα βγαλει ολα αυτη ειχε επικεντρωθει πανω στο πουτσοκεφαλο και το ρουφουσε με δυναμη.
Μη ρουφας αλλο τα εβγαλε ολα της ειπα.
Μου εχουν πει οτι ο αντρας οταν χυνει βγαζει ολη την αρνητικη ενεργεια απο μεσα του μου ειπε οποτε εγω θελω να στη βγαλω ολη.
Α σε ευχαριστω πολυ τοτε της ειπα τα καταφερες.
Ανανεωσαμε ραντεβου και εφυγε.
Συμπερασματικα η Ελενη ειναι μιας μετριας εμφανισης μιλφ με πολυ καλες επιδοσεις στην πιπα. Απο γαμησι δεν ξερω δεν δοκιμασα.
Ακομα και μονο για πιπα και γλειφοκωλαδα το δεκαρικο το αξιζει.
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
απο το Μ.Α. 22β;