Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επισκεφτηκα την αντζελα σημερα το πρωι στις 21/11. Εμφανισιακά στο σαλόνι ήταν όντας εντυπωσιακή με τις ψηλές τις μπότες και το όλο στήσιμο της.

Περασα στο δωμάτιο(η τσατσά ήταν εκπληκτική, στο τέλος έτρεξε να με χαιρετήσει στην πόρτα) το οποίο ήταν πολύ όμορφο με τις κουρτίνες γύρω από το κρεβάτι κλπ.

Ηρθε η Αντζελα. Βγάζοντας τα ρούχα της και ερχόμενη δίπλα μου κατάλαβα πως το σώμα της ήταν χαλαρό και σε πολλά σημεία... παχουλό.

Αρχισε να τρίβεται επάνω μου και μπορώ να πω πως ήταν το καλύτερο μέρος του προγράμματος. Το στήθος της αρκετά στητό και μεγάλο έπαιζε με το καβλί μου και οι ρώγες της πεταγμένες εξω.

Δυστυχώς, μετά άρχισε η τραγωδία. Με ρωτάει πως το θέλω, της λέω εσύ από επάνω, ξεκινάει, μετά από λίγο μου ζητάει να έρθω από πίσω, μετά από λίγο να έρθω από επάνω, βαρέθηκα και εγώ και έχυσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να ησυχάσω. Απόι συμμετοχή μηδέν, και σε πολλά σημεία έβγαζε και κάποια ειρωνικά γελάκια.

Σίγουρα, μόνο service studio δεν ήταν αυτό. Για 20αρικο στο μεταξουργίο ίσως να ξαναπήγαινα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2007
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού