Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περίεργη μέρα για μένα σήμερα...Σηκώθηκα βαρύς κάνοντας κακό ύπνο. Το μεροκάματο σήμερα κύλησε δύσκολα. Γενικά δεν με πήγε! Γυρνάω σπίτι και το βλέπω άδειο με την αδερφή μου να μου λέει...θα μαγειρέψω εγώ! Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Τί έφαγα? Ένα ριζότο με λίγο λάχανο σαλάτα λες και ήμουνα κανα κουνέλι! Money Mouth Ξάπλωσα με βαριά καρδιά και κάπως έτσι το απόγευμα θεώρησα πως χρειάζομαι μια πορνοθεραπεία!
Βγήκα έξω σχεδόν τρέχοντας σαν φαντάρι που τρέχει μη χάσει την αναφορά! Πήγα μετάξι. Δεν έκανα πολλές βόλτες...είδα στα λατινόσπιτα κανά 2 καύλες με ωραία πατούρια και σχεδόν από σπόντα πήγα Λεωνίδου 2 στο ισόγειο.
Τι είδα εκεί? Μια Mαρία τύπου bbw. Λογικά Αλβανέζα! Μ άρεσε το πρόσωπό της, αυτό που λέμε "φεγγαροπρόσωπη" και τίμια φάτσα (ακόμα και στα ντέλα δεν γουστάρω ποντικόφατσες/πολύ πουτανιζέ γκόμενες). Θα φευγα αλλά όπως η κοπέλα έφευγε είδα μέσα από το διάφανο προς μαύρο κομπινεζόν να το πω τώρα? Χμμμ; την ΚΩΛΑΡΑ της με τον κόφτη σχεδόν να χάνεται στην πληθωρική της κωλάρα και λέω κάτσε εδώ...
Μπαίνω μέσα, πολύ καλό δωμάτιο σχεδόν προδιαγραφών "Σπιρτούλη" με πολύ καλό κλιματισμό! Τα παγωμένα από την σχετική υγρασία αρχίδια μου σχεδόν άμεσα εκτίμησαν την αλλαγή θερμοκρασίας. Σκάει μύτη και η γκόμενα. Προκαταρκτικά δεν έκανε αλλά κάνει ωραία πίπα, βασικά έχει καλό ρυθμό. Την πήρα με μπούτια ερμητικά ανοιχτά και στα 4 όπυ μάρσαρα φουλ force με την γκόμενα να κρατάει αντίσταση από το Κατσικογάμης, η bbw κωλάρα της να πάει πέρα δώθε σαν τρελή το "παφ πουφ" να πάει σύννεφο. Στα 4 τουλάχιστον έχει ΠΟΛΥ σφιχτά μπούτια και την κρατούσα από εκεί! Γενικά πέρασα ΚΑΛΑ! ΑΝ ψάχνετε καμιά χοντρόλα φάση είναι καλή επιλογή!
Τώρα 2 κεμπάπ χωρίς πατάτα 1 ποτήρι γάλα να ξεχάσω την ξευτήλα του μεσημεριού και κομπλέ, πάντα με το μυαλό μου να γυρνάει εκεί που δεν πρέπει Λύπη Προσκύνημα
https://www.youtube.com/watch?v=Dsp4RQ8wTrg&list=LLLhb1TqiS2kwhcoevNcRUZg&index=4&t=0s
Καλές βόλτες σε όλους!
ps: ωραίος τσάτσος, άνετος δεν ενόχλησε καθόλου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2020
Όνομα κοπέλας
Μαρία
EvilPlasma
Ανώτατος
97
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, msakis, abelo7979 και 8 άλλα μέλη