Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 22 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αποφάσισα να γράψω μια κριτική για την Όλγα , μιας και ποτέ μου δεν είχα γράψει αφού υπάρχουν αρκετές που αποδίδουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση - συμπεριφορά και υπηρεσίες της κοπέλας. Η Όλγα είναι παλιά στο επάγγελμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εμφανές πάνω της τα σημάδια του χρόνου , κατά την άποψη μου είναι πολύ όμορφη το σώμα της εξακολουθεί να διατηρείται αψεγάδιαστο.

Από υπηρεσίες η κοπέλα προσφέρει αρκετά προκαταρκτικά με φιλιά στο σώμα τρίψιμο και ισπανικό έως ότου νιώσει πλήρη στύση. Έπειτα αφού περάσει προφυλακτικό συνεχίζει με μια πίπα που σε απογειώνει , πραγματικά απ΄τις καλύτερες που μου έχουν πάρει. Τώρα στο σεξ δεν βιάζεται καθόλου ούτε δυσανασχετεί και πραγματικά η αίσθηση που σου αφήνει τελικά είναι καλή. Μια συμβουλή σε αυτόν που σκοπεύει να πάει είναι να την πάρει και στην κλασσική στάση και το πρόσωπο της θα τον δικαιώσει.

Κάποια πράγματα που θέλω να τονίσω είναι ότι η εμπειρία της κοπέλας είναι φανερή γιατί μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικές καταστάσεις πολύ καλά. Επιπλέον όταν λέω ότι προσφέρει αρκετά προκαταρκτικά και δεν βιάζεται δεν εννοώ ότι θα δεχθεί να εφαρμόσετε πάνω της ότι σας κατέβει στο μυαλό, ούτε γλωσσόφιλα και γενικά δεν γουστάρει PSE καταστάσεις. Όπως κάποιος εύστοχα έγραψε στο φόρουμ , θα περάσεις καλά αρκεί να μην είσαι ούνος.

Το σπίτι το κρατάει κατά το πλείστον μόνη της (χωρίς τσατσά) και άλλο ένα σημαντικό(για εμένα αρκετά) είναι η καθαριότητα του χώρου και της κοπέλας. Πιστεύω θα καταλάβατε ότι την προτείνω μιας και εγώ πλέον εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις μόνο την Όλγα επισκέπτομαι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2020
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
393
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 EH2018, rimondi, goustaro_milf και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού