Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 36 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Kατα την περιπλανηση μου στην Ιασωνος τσακωσα επαυτοφορω μια κοντη
κορασιδα με τσουπωτο κωλαρι και ομορφο πονηρο προσωπακι να βολταρει αναμεσα σε δυο-τρεις οικους, προφανως γυρνουσε τα μαγαζια της αλυσιδας για να δει σε ποιο θα δουλεψει.
Η μπιλια εκατσε στο Περδικα 3 οροφος με τις σιδερενιες σκαλες.
Ανεβηκα μετα απο κανα 15λεπτο και αφου ειχε αναψει το φωτακι.
Στο σαλονι βγηκε η λεγαμενη. Μπιανκα το ονομα της με χωρα προελευσης τη Ρωσσια.
Μιλα ελαχιστα ελληνικα εχει ενα μεγαλο ταττου στον μηρό και ειναι 20 χρονων.Το προγραμμα της ειναι απλο.
Η κορασις ειχε ομορφα μπουτακια και γλυκουλι προσωπακι.
Εμφανισιακα ειναι ιδια κοψια με τη Βανεσσα απο Ιας 30 οροφος.
Στο σαλονι μου εκλεισε το ματι και μου εκανε νοημα να παω δωματιο.
Χμμμμ θα εχει ορεξη να γαμηθει λεω το κοντοπουτανο, θα την ξεκαπνισω....
Εδωσα το 10ρικο και περιμενα στο κρεβατι απολυτα καβλωμενος.
Σε λιγο ηρθε η μικρη, χωρις να ξεβρακωθει μου περασε καποτα και μου εκανε μια αδιαφορη πιπα κατω του μετριου.
Η θεση που ειχε παρει για να με πιπωσει δε μου επετρεπε να πιανω τιποτα.
Την σταματησα γιατι η πιπα της ηταν χαμενος χρονος και της ζητησα να κατσει στα τεσσερα.
Η μπιανκα αφου εβαλε κρεμα εκατσε με τα ποδια κλειστα αναμεσα στα δικα μου, σταση που δε βολευει και δε μου αρεσει καθολου.
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου η κορασις αρνηθηκε να βγαλει το σουτιεν και εβαλε για μια ακομα φορά κρεμα στο μουνι.
Της τον εχωσα και ξαπλωσα πανω της ενω αμεσως ακουσα "no kiss.."
Mε κρατουσε καπως σφιχτα με τα ποδια της και η φουλ εισοδος στη μουνα της ηταν περιορισμενη. Εκτος αυτου η κορασις ειχε τοποθετησει το χερι της στο στομα της και το εκλεινε για να μην την φιλησω, ομολογω πρωτη φορα το συναντω αυτο. Ισως η Μπιανκα εχει καμμια φοβια απο τα Πακιστανια, ποιος ξερει.
Παρα την κρεμα που ειχε βαλει το μουνι της ηταν αρκετα σφιχτο, εγω συνεχισα να την γαμω σε κανονικη σταση προσπαθωντας να της τονε χωσω κανα εκατοστο πιο βαθια. Με τα χιλια ζορια καταφερα και την εχυσα με την κορασιδα να μη με αφηνει να στραγγιξω.

Συμπερασματικα η Μπιανκα ειναι μια ομορφη κοντοπουτανη φολιτσα που δεν συνισταται. Παρολες τις κλεψιες της δεν ηταν βιαστικη ενω δεν υπηρχαν προειδοποιητικα χτυπηματα πορτας αλλα με ολα τα παραπανω τι να το κανεις..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
5 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
508
Likes:
68.660
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, Ettore, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2020
Aγαπητέ συμπολεμιστή σχετικά με τις ηλικίες που αναφέρονται ότι είναι μικρές κλπ Ο Λ Ο Ι Μ Α Ο Λ Ο Ι κάνεται Λ Α Θ Ο Σ .
Ποιο συγκεκριμένα : οι βόρειοι λαοί έχουν το πλεονέκτημα να έχουν ποιο ανοιχτόχρωμο δέρμα με κλειστούς πόρους . σαφώς λιγότερους ιδρωτοποιούς αδένες αφοί δεν έχουν τις μεσογειακές υψηλές θερμοκρασίες άρα δεν είναι και απαραίτητοι ( πρόνοια της φύσης ) και κατά συνέπεια έχουν ποιο καθαρό δέρμα (χωρίς η ελάχιστο σμήγμα ) φυσικά είναι ποιο λευκό λόγω έλλειψης μελατονίνης κλπ κλπ εν τάχη λοιπόν οι γυναίκες αυτές φαίνονται μικρότερες ηλικιακά σε σχέση με της μεσογειακές γυναίκες ακόμα και λόγο σωματότυπου στενότερη λεκάνη μακρύτερη κνήμη κλπ. και άλλα πολλά που δεν είναι επί το παρόντος .
Ηλικιακά και εμφανισιακά λοιπόν τις βοηθά η βόρεια καταγωγή , από τις εκδιδόμενες τώρα αν περιμένεις να σου πούνε την αλήθεια σχετικά με την ηλικία τους θα είμαστε ΟΟΟΟΛΟΙ αφελής . Προσωπική πείρα και εμπειρία άνω των 50 ετών μου έδωσε να καταλάβω πως η φύση της εργασίας του επαγγέλματος το επιβάλει για να έχει δουλειά ( το ανδρικό φύλο νομίζουμε ότι όσο μικρότερη τόσο καλύτερη ....κλπ) ( έτυχα προ καιρού σε ερωτική συνεύρεση στο ΜΕΤΑΞΙ με κοπέλα που εμφανισιακά ήταν 18 ετών και κάτω..... οριακά νόμιμα έτσι έλεγε και έτσι έδειχνε η όψη αλλά διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα ήταν πλέον των 36 ΜΑΙΩΝ !!!!! +++ και με 3 παιδιά κ δυο ατυχείς γάμους και τέλειο σώμα ) .Τελικό συμπέρασμα δεν είναι η ηλικία αλλά τι σου κάνει κουκου , και τις περισσότερες φόρες αυτό το κουκου αν είναι ......10αρικου είναι φόλα , διότι τα σαΐνια που ελέγχουν και σκαναρουν την πιάτσα δεν αφήνουν τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και τις εκμεταλεύονται ανάλογα οικονομικά οι ίδιοι .Αν λοιπον σκεφθεις οτι εργαζονται οχι για περισσότερα απο τα 5 ευρ ( το ραντεβου ) που παίρνει η καθε γυναίκα στο ΜΕΤΑΞΙ , και αυτά οχι καθαρά , αν βγάλουμε τα 4 ΡΑΝΤΕΒΟΥ TZAST που είναι έξοδα μαγαζιού το 50% που παίρνει το μαγαζί υπηρεσία τα πρωτα 10 χ2 ευρ τα υπολοιπα χ1,5 ευρ κλπ κλπ κλπ . ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ χαριστικά ΑΠΟ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ............. κ όσες πραγματικά μικρές έρχονται για το ...όνειρο, Που τους το χαλανε (και φυσικά κ σε εμας) οι επιτειδιοι τα σαινια που τις προσγειωνουν σε ποιο κουλ μαγαζια ..... .ΝΑ ΠΗΔΆΤΕ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΌΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
B
black007
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1