Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 235 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λίγα λόγια και περιεκτικά.
Τη Στέλλα την είχα πάρει την προηγούμενη βδομάδα στο Φωκαίας24 όπου ήταν ο κλασσικός cult τσάτσος. Έτυχε και σήμερα να έχω κάποιες δουλειές στο κέντρο και πέρασα απο τη γειτονιά αποκλειστικά και μόνο για να ξαναβρώ τη Στέλλα. Το 24 ήταν κλειστό . Επομένως μπήκα απλά να ρίξω μια ματιά στα υπόλοιπα της Φωκαίας για να δω τι έπαιζε. Στο εν λόγω ίδρυμα λοιπόν, η υπηρεσία ενημέρωσε πως έπαιζαν δύο κοπέλες, οι ποίες ήταν και οι δυο στο δωμάτιο. Η μια η ξανθιά (Έμυ μου φαίνεται τη λέγανε) , βγήκε πιο νωρίς . Την άλλη τη φώναξε η τσατσα (Στεεελαα--και σκέφτηκα "Λές να είναι αυτή??"). Η κοπέλα μάλιστα της απάντησε κάτι του τύπου "άσε με έχω δουλειά"(ενω ήταν στο δωμάτιο με συναγωνιστή). Βγήκε τελικά μετά απο λίγο....και ναί....ήταν αυτή.
Αδύνατη, ωραίο κολαράκι και μικρό στήθος με πονηρό μουτράκι
έδωσα κατευθείαν το μπλέ εισιτήριο και περίμενα. Αφού είχε άλλο δωμάτιο ,πέρασε λίγη ώρα και μπήκε σε εμένα....
Τι να πρωτοπείς γι τη συμπεριφορά αυτής της κοπέλας?
Μου αρπάζει το κεφάλι και με πλακώνει σε κάτι παθιασμένα γλωσσόφιλα. Φιλιόμασταν λές και ήμασταν ζευγάρι που έχει να γαμηθεί καιρό. Μετά ξεκινάει ένα καραμελο-γλύψιμο αρχιδιών και μετά μια βαθιά ακάποτη πίπα με κοίταγμα στα μάτια. Ακολούθησε ιεραποστολικό- στα 4 και βγάζω την καπότα και τον ξαναπαίρνει στο στόμα(σκέφτηκα λές να τα πάρει στο στόμα???) και ναι...ηταν αληθεια. Αυτό ομως που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τη προειδοποιησα ότι τελειώνω και η κοπέλα φρόντισε να μην ξεφύγει σταγόνα σπέρματος απο το στόμα της. Σηκώθηκε και τα φτυσε.
Με λίγα λόγια , ότι καλύτερο κυκλοφορεί απο άποψη υπηρεσιών στη φυλής.
Όλο το σκηνικό βέβαια μ έβαλε σε σκέψεις γιατι το προηγούμενο Σάββατο είχα πάει πρώτος -πρώτος με το που έπιασε βάρδια. Σήμερα όμως όχι.Money MouthMoney MouthMoney Mouth
Συστήνεται για τους τολμηρούς.

"Στέλλα" Спасибо
ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2020
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
bourdeliaris82
Ανώτερος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
6.798
Πόντοι:
5.406
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, aoratos33_2, kaavlas και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού