Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 206 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξεκίνησα να πάω στην Αθηνά που έχω πολύ καιρό να την τιμήσω κι είναι από τις αγαπημένες μου! Όμως το Φωκαίας ήταν κλειστό κι έτσι πέρασε από το μυαλό μου η Μπάρμπορα. Δεν έχω ξαναπάει μαζί της, αλλά έχω δει πολλές κριτικές και σχόλια στο φόρουμ οπότε είπα "δεν μπορεί, τόσοι καβλάντηδες που την εξυμνούν δεν μπορεί να κάνουν λάθος!".

Τράβηξα λοιπόν κατά Βέργας μεριά. Πάρκινγκ σχεδόν απέξω, [i]εξού και το 10άρι στην βαθμολογία[/i].

Χτυπάω κουδουνάκι, ανοίγει η τσατσά, μια ευγενέστατη χαμογελαστή κυριούλα [i](εξού και το 10άρι στην βαθμολογία)[/i] και μου λέει για την Μπάρμπορα. Βγαίνει και την βλέπω, όμορφη 35άρα, λίγο σπασμένη στο πρόσωπο αλλά με τσιμπουκοχειλάρες, ωραίο σώμα, βυζάρες, κωλάρα ελαφρώς πεσμένη αλλά πολύ καλή, αδύνατη, με ελάχιστη χαλαρότητα. Κοινώς μια χαρά μουνίτσα, [i]εξού και το 7άρι στην βαθμολογία[/i].

Μου λέει το πρόγραμμα, "ξέρω ξέρω", της λέω και με περνάει στο δωμάτιο. Καθαρό αλλά μέτριο, [i]εξού και το 5άρι στην βαθμολογία[/i].

Μετά από λίγο, έχω πλύνει το καβλιτζέκι κι είμαι όρθιος, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα. Μου έρχεται κατευθείαν κι αρχίζει το χαμούρεμα. Γλωσσοφιλάκια αλλά με μέτρο, γλειψίματα σε λαιμούς, στήθος, κτλ, κτλ. Το χέρι της στην πούτσα μου, τα δικά μου στην κωλάρα της. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα γίνεται κάγκελο ο "Περικλής" αλλά εγώ έχω αρχίσει να της τρίβω την μουνάρα και την ξαπλώνω στο κρεβάτι, μου ανοίγει τα πόδια και τραβάει γόνατα πίσω κι έτσι έχω μπροστά μου το μουνοκωλοτρυπίδι (τα βλέπω σαν ένα!) και χώνω την μουσούδα μου εκεί μέσα!!! Να χώνω γλώσσα στην κωλότρυπα και να την κοιτάω στα μάτια, κι αυτή το ίδιο και να σαλιώνει τα χείλια της. Μία μουνάκι, μία κωλαράκι, ευχαριστήθηκα γλείψιμο. Πεντακάθαρα και τα δύο κι η πίσω τρύπα δουλεμένη, στρογγυλότατη! Ήρθε η ώρα για το τσιμπούκι της (εγώ όρθιος κι αυτή στο κρεβάτι), δεν θα πω σεμιναριακού τύπου γιατί δεν είχει deep-throat ιδιαίτερο, αλλά μπόλικο σάλιο, παίξιμο με γλώσσα, κτλ, κτλ. Επίσης, πέρασμα καλό από μπάλες μετά από παρότρυνση δική μου.

Μετά από λίγο μου λέει "θες πρωκτικό ε?" και της λέω "φυσικά, αλλά όλα θα τα περιποιηθούμε, μην ανησυχείς!". Μου ξαπλώνει πάλι στην αρχική στάση που την έγλειφα και τον σπρώχνω μέσα στην μουνάρα της. Πολύ καλή αίσθηση, συμμετοχή πολύ καλή [i](εξού και το 9άρι στην βαθμολογία)[/i], βογγητά-κραυγούλες και πολύ κάρφωμα στα μάτια. Σε κάποια φάση μου κολλάει τα πατουσάκια της στη μούρη! Πεντακάθαρα, χωρίς οσμές. Βγάζω τον πούτσο μου και της λέω "άνοιξε". Πιάνει αμέσως το σύνθημα και τραβάει τα κωλομάγουλά της με τα χέρια της, ανοίγει η κωλότρυπα και μπαίνω μέσα ολόκληρος! Εκεί αρχίζει το σφυροκόπημα, γαμάτη κωλοτρυπίδα παίδες! Προσυπογράφω όλες τις μνείες που έχετε κάνει για αυτή την ροδέλα! Κάναμε και δεύτερη στάση από τον κώλο με εκείνη στα 4 (στήθος κάτω - κωλος πάνω) και εγώ από πίσω όρθιος με λυγισμένα γόνατα να την καρφώνω ανελέητα!

Όταν ήρθε η ώρα για το τέλος, πέταξα καπότα, την γύρισα ανάσκελα, πήγα από πανω της και την έβαλα να μου τον παίζει. Έχυσα κάνα-δυο λίτρα νομίζω... κοιλιά, στήθος, λαιμός... τα 2-3 πρώτα σκάγια την πήραν στο πηγούνι! Συνέχισε να μου τον μαλάζει και να τον χαϊδεύει με τα δυο της χέρια μέχρι να στραγγίξω!

Εν κατακλείδι, μια πολύ τίμια συνεύρεση γι' αυτό και βαθμολόγησα γενικά με 9. Η γκόμενα το 'χει, γουστάρει αυτό που κάνει, όμορφη είναι, κοιτάζει πραγματικά να σε ικανοποιήσει... ε, τι άλλο θέλουμε!!!

Με πληροφόρησε ότι είναι εκεί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και μετά ανεβαίνει στο πάνω μέχρι τις 11 το βράδυ.

Καλά να γαμάτε!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2020
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Alexandros_!, openmind33 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού