Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 65 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επισκεψη στην Αννα οπου δεν πετυχα στη μερα της και ελπιζω να ειναι αυτο και η κορασις να μην φολεψε.
Η Αννα ειναι μια ψηλη ουκρανη με αδυνατο κορμι και ομορφα καλλιγραμα ποδια.
Τα μαλλια της ξανθα μεχρι τους ωμους και τα ματια της μεγαλα και αμυγδαλωτα.
Ειναι μια ομορφη γυναικα γυρω στα 30+.
Το προγραμμα που αναφερει η υπηρεσια ειναι ελευθερο στοματικο- τελειωτικο.
Ολες οι στασεις.
Εδωσα το δεκαρικο και η κορασις ηρθε σχετικα γρηγορα στο δωματιο μιας και
δεν ειχε αλλο πελατη πριν απο εμενα. Τ οσαλονι πεισης ηταν αδειο.
Σε προηγουμενη τσαρκα μου το σαλονι ηταν επισης αδειο και ειχα απορησει μιας και ηταν παντα γεματο οπως και τα δωματια.
Η κορασις μπηκε στο δωματιο χαμογελαστη και ξαπλωσε διπλα μου.
Σουτιεν δεν εβγλαλε και εσκισε την καποτα να μου την φορεσει.
Δε θελω καποτα ειπα στη Αννα με την ιδια να μου αρνειτε το ελευθερο στοματικο και να επιμενει για καποτα. Επεμενα και εγω ομως και η συμφωνια ηρθε στο οτι δε θα εχυνα στο στομα της. ΟΚ λεω και ξεκινησε το ακαποτο τσιμπουκι της το οποιο ηταν μετριας ηδονικοτητας προς το μηχανικο.
Μονο το ηταν ελευθερο το εσωζε..
Στματησε μετα απο κανα δυο λεπτα και αρχισε να με φιλα στο στηθος και τις ρωγες μου.
Μου εδωσε μονο στοματοφιλα και αυτα με μέτρο.
Της ζητησα να τον καβαλησει αλλα αρνηηκε να ανεβει απο πανω.
Της ζητησα να καστει στα τεσσερα να χαρω τις ποδαρες της αλλα αρνηθηκε και αυτη τη σταση...
Τι διαολο λεω για αλλη Αννα εχω ακουσει τα καλα λογια ? Αλλη ειναι τουτη ??
Δεχτηκε μονο την ιεραποστολικη σταση οπου μπηκα μεσα της να γαμησω επιτελους λιγο μουνι.
Γαντζωθηκα απο τα απαλα ποδια της και αρχισα να την γαμω απαλα με βαθια μπασιματα. Ωστοσο η Αννα ουτε σε αυτη τη σταση εδειξε κατανοηση και αρχισε να κλεινει τα ποδια της για να μη μπαινω βαθια.
Τεσπα τη γαμησα με τη μιση πουτσα και καταφερα να την χυσω οπου τουλαχιστον εκατσε να στραγγιξω μεσα της. Ηταν και το μονο καλαο στη συνευρεση.

Συμπερασματικα η Αννα ειναι μια εμφανισημη γυναικα για την οποια εχω ακουσει πολυ καλα λογια στο σαητ και ετρεξα να την δοκιμασω αλλα
ειδα μια εντελως διαοφορετικη Αννα.
Δεν ξερω αν της εχει συμβει κατι ωστοσο θα την ξαναδοκιμασω σε λιγο καιρο παλι μπας και περασω καλα οπως και οι αλλοι μυστες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, Ettore, Εκλεκτικός και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2020
Μια φορά την έχω πάρει και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Πίπα άνευ αλλά πολύ μέτρια και πήδημα σε ιεραποστολική στάση καθώς και και σε εμένα αρνήθηκε αλλαγή. Μάλλον είναι επιλεκτική και κάνει καλό γαμήσι αν θέλει και σε όποιους θέλει
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1