Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 149 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερα το απογευματακι κατα της 16:00 κατηφορησαμε για μεταξι με ενα φιλο μου για τριο,πηγαμε στου Μ.Αλεξανδρου 28Α στην ελενη απο ρωσια.Μπηκαμε μεσα και μας καλοσορισε η βοηθος του οικου,ηταν πολυ φιλικη ηταν ρωσιδα και αυτη,και μας ειπε για της 2 γυναικες που δουλευαν εκεινη την ωρα,η μια ηταν η ελενη και η αλλη ηταν μια αρκετα ογκωδεις κοντη γυναικα πανω απο 50χρ σιγουρα ξανθια και αυτη ρωσιδα νομιζω την ελεγαν βικτορια.Αλλα εμεις ειχαμε αποφασισει να παμε για τριο με την ελενη και επιλεξαμε την ελενη.Πληρωσαμε 10 ευρω ο καθενας και μπηκαμε στο δωματιο,το δωματιο ηταν μικρο και χαμηλοταβανο και σου προκαλουσε μια κλιστοφοβια,ηταν μετρια καθαρο,ειχε νυπτηρα.Μετα απο περιπου 5 λεπτα ηρθε και η ελενη Μεγάλο χαμόγελο,εμεις ειδη ειχαμε ξεντηθει και αρχησε πρωτα να φιλαει το φιλο μου που και μετα εμενα, μας εγλυφε πολυ παθιασμενα καυλωτικα στο στηθος της ρογες και μας εδωσε και γλωσοφυλα βαθεια μεσα στο στομα.Η ελενη ειναι απο ρωσια ειναι σιγουρα πανω απο 45χρ μελαχρινη με μακρυα μαλια ,αλλα εχει καλο σωμα αρκετα σφυχτο και μαλακο παρολο την ηλικια της,στο προσωπο ειναι καλουτσικη και εχει 1,5αρι βυζιΜατάκι.Μετα απο τα φιλια και χαιδεματα αρχησαμε για τα καλα ,ο φιλος μου ξαπλωσε και η ελενη ασρχησε να του παιρνει πιπα ακαποτη και εγω ταυτοχρονα την χαυδευα στο σωμα τηςΓλώσσα.Μετα απο λιγο πηγα εγω και ξαπλωσα και αρχησε να μου κανει πιπα παλι ακαποτη και ο φιλος μου την επερνε στα 4 απο μουνι στα γονατα.Μετα ξαπλωσε ο φιλος μου στο κρεβατι και του εκανε παλι πιπα με καποτα αυτη τη φορα και εγω την πηδαγα πστα 4 απο το μουνακι της,μετα απο λιγο εχυσε ο φιλος μου και μετα ξαπλαωσα ππαλι και ηρθε η ελενη απο πανω μου για 69 και αρχησα να την γλυφω το καθαρο μουνακι της που ηταν αρκετα στενο και μυριζε ευχαριστα και της εβαλα και 1-2 δαχτυλα μεσα οπου εβγαζε και καυλιαρικα βογκητα.και μετα απ λιγο τελειωσα και εγω καθως μου τον εγλυφε στο στομα της,και μετα το τελειωμα μας φιλησε παλι και μας αποχερετησε και εφυγε.Ηταν ενα αρκετα καλο τριο που καναμε μαζι με τον φιλο μου με την ελενη,το μεγαλο της ατου ειναι οτι ειναι ο πολυ καλος χαρακτηρας και πολυ αυθορμητη ,ειναι σιγουρα vfm για τα 10 ευρω,και την προτινω ανεπιφυλακτα..Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2020
Όνομα κοπέλας
Ελένη
geny24
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, dourosladers, partouzaboy και 8 άλλα μέλη