Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 51 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λαρίσα άκουγα τέσσερα χρόνια τώρα και Λαρίσα δεν είχα δει. Έτσι πήρα την απόφαση να κάνω κι εγώ την πρώτη μου επίσκεψη στο Άγκυρας 9, ευκαιρία κιόλας τώρα που επέστρεψε και η Λαρίσα. Ο χώρος άψογος το λιγότερο στουντιακού επιπέδου και με ντουζιέρα στο δωμάτιο. Βασικά δεν θυμάμαι κάπου αλλού να έχω γαμήσει με 20 ευρώ και να μου παρέχουν σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες. Εκεί λοιπόν που έπλενα πούτσο κι αρχίδια τσουπ σκάει το μωρό και τι μωρό άλογο μελαχρινό. Εμφανισιακά η Λαρίσα είναι αυτό που λέμε γυναικάρα άλογο χωρίς όμως να έχει το τόσο εντυπωσιακό πρόσωπο που έχουν εκθειάσει στο παρελθόν και πλέον ολίγον νερουλά τα βυζιά. Ένα μεγάλο τατουάζ σε μια από τις ποδάρες της, δεν θυμάμαι σε ποιο και σκουλαρίκι στην γλώσσα. 25χρόνο βουλγαροκόριτσο και συνεννόηση με τα λίγα αγγλικά που ξέρει.

Ξεκίνημα με χάδια, πιασίματα, γλειψίματα και καθώς της άγγιζα το μουνί με σταματάει και μου βάζει τζελ στα δάχτυλα για να την χαϊδεύω καλύτερα. Όπα εδώ είμαστε είπα,και έβαλα όλη την τέχνη μου το ένα δάχτυλο μέσα στον κόλπο και το άλλο να χαϊδεύει απαλά τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα. Πάω να σταματήσω να προχωρήσουμε παρακάτω και μου λέει συνέχισε μωρό μου μου αρέσει πολύ. Ώ να σου γαμήσω είπα από μέσα μου, και πήρα το θάρρος να χώσω και δεύτερο δάχτυλο μέσα στην μουνάρα της. Τρελάθηκε από την ηδονή το μωρό, βόγκαγε από την καύλα.

Είχε έρθει όμως και η σειρά της της να με περιποιηθεί. Μου όρμισε λαίμαργα στον ακάποτο πούτσο για πίπα, όπου την σταμάτησα και της ζήτησα με προφύλαξη μιας και είμαι προσεκτικό αγόρι. Χάρηκε κι αυτή μιας και το προτιμάει φιλτραρισμένο. Σηκώθηκα στα όρθια και άρχισα να της γαμάω το στόμα, δεν το έχει με το deepthroat και έτσι την πήγα πιο χαλαρά. Δεν χαλάστηκα όμως γιατί μου έβγαλε την γλώσσα έξω και της έδινα πουτσοσκάμπιλα με τον πουτσοκέφαλο στην γλώσσα και στο σκουλαρίκι που είχε εκεί. Ύστερα και κρατώντας τον πούτσο με το χέρι μου, την πρόσταξα να μου γλείψει και να μου ρουφήξει τα αρχίδια από κάτω σαν γλειφιτζούρι. Και το έκανε η καυλιάρα με περίσσια χάρη σαν καλό και υπάκουο κορίτσι.

Στο cowgirl την έπιανα από τα κωλομέρια τραβώντας την προς τα κάτω και βυθίζοντας τον πούτσο όσο πιο μέσα γίνεται.Στο ιεραποστολικό πρώτα μου σήκωσε τις ποδάρες της πάνω όπου και την γάμησα δυνατά, στην συνέχεια ξάπλωσα πάνω της, το πάθος να ξεχειλίζει, η ηδονή να βαράει κόκκινο και χλατσ χλουτσ το μουνί, χύσια τζελ υγρά ούτε κι εγώ ξέρω τι στο διάολο ήταν. Για τελείωμα, στα τέσσερα όπου μου τούρλωσε την κωλάρα της, ξάπλωσε το κορμί της στο κρεβάτι και έτσι αλόγα που είναι φαινόταν από τον καθρέφτη σαν να είχε πάρει το σώμα της το σχήμα τσουλήθρας, απίθανο στήσιμο. Κουρασμένος πλέον και αποκαμωμένος της χάρισα τους υγρούς μου κόπους βαθειά μέσα στην ξυρισμένη της μουνάρα. Συνολική διάρκεια παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο τουλάχιστον 15 λεπτά μπορεί και περισσότερο, έχασα την αίσθηση του χρόνου με το όλο σκηνικό.

Κλείνοντας, κακά τα ψέματα αλάνια δύσκολα να κρατήσει η Λαρίσα τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχει για πολύ καιρό, και μάλιστα με τόση πελατεία που έχει. Με λίγα λόγια δηλαδή όποιος προλάβει τον δυναμίτη είδε. Εγώ πάντως τον είδα, τον πάτησα και ανατινάχτηκα μαζί του.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2020
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
high voltage
Σπουδαίος
Εγγραφή:
7 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
2.954
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 darktranquillity, The Keeper, Ημεδαπος και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού