Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 218 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Προτού γράψω την κριτική, διευκρινίζω ότι το μπουρδέλο είχε μπλε πόρτα (όχι πράσινη όπως στη φωτογραφία), δεν ήταν το Φωκαίας 27 και ανέβηκα σκαλιά. Επειδή βρήκα και παλαιότερη κριτική για την Βερόνικα, γράφω λογικά σωστά την κριτική εδώ.

Επίσκεψη στην 3 βάρδια, κατά τις 3.30-4.00 και η ημερομηνία ενδεικτική, σίγουρα πάντως στην πρώτη βδομάδα του 2020.
Η Βερόνικα ωραία εμφανισιακά, μοντελέ κορμί με πρησμένα τσιμπουκόχειλα και πλαστικές βυζάρες, που όμως όταν ξαπλώνει σακουλιάζουν. Μπήκε στο βρώμικο δωμάτιο και με συμβούλεψε για λόγους υγείας να μην κάνει ελεύθερο στοματικό, παρόλο που η τσατσά το διαφημίζει στο σαλόνι. Ούτως ή άλλως προσέχω και εγώ, αλλά γενικά φάουλ από την μεριά της. Το στοματικό της αρκετά καλό με τα τσιμπουκόχειλα που έχει, κοιτάζει η ίδια τον εαυτό της στον καθρέφτη , αρχίδια δεν γλείφει.

Την έβαλα στα 4 και ξεκίνησα. Είχαν περάσει συνολικά 5 λεπτά στο δωμάτιο , όταν η τσατσά την φώναξε να βγει από το δωμάτιο. Την κράτησα σχεδόν με το ζόρι 2-3 λεπτά ακόμα στο δωμάτιο και έχυσα με χίλια ζόρια, για να μην πάει χαμένο το 20άρικο, ενώ εκείνη μου έλεγε, "μωρό μου πρέπει να φύγω". Αμέσως μετά που έχυσα, μάζεψε τα ρούχα της (δεν τα φόρεσε) και έφυγε σφαίρα από το δωμάτιο.

Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι ή έτυχε με μένα, αλλά δεν την συνιστώ σε κανέναν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2020
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
diopos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
826
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, claimain, ThE και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2020
Πάντα έτσι ήταν ... Απλά τον πρώτο καιρό σου έπλενε το καβλι μια ώρα στο νεροχύτη με καυτό νερό και παράλληλα στον έπαιζε και κάποιοι εγλυφα βυζι και χουφτώναν και νόμιζαν πω πω τι θα γίνει στο κρεβάτι αλλά όλο αυτό ήταν με σκοπό να χύσεις έτσι κάποιοι έχυναν κάποιοι άλλοι όχι και στο κρεβάτι ήταν φόλα μετά ...1-2 άτομα το πολύ κατάφεραν και γαμησαν προφανος λόγο αρσης αναστολών ...Αν δεν σε νοιάζει πως σου φαιρετε η πορνη γαμας καβλωνεις χυνεις ακόμα και μα σε βρίζει η μα σε βαράει ..αλλά λίγοι λειτουργούν έτσι από τους 10 ζήτημα ο ένας !!!!!
15 Ιανουαρίου, 2020
Βγάζω το "κούκλα" γιατί θα θεωρηθεί ιεροσυλία σε σχέση με άλλες και κρατάω το "πλαστική και βιαστική".
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2