Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 125 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σήμερα μετά από ψώνια πήγα να ταΐσω και τον μικρό Κωστάκη (μιας και το πραγματικό μου όνομα είναι Κώστας). Πήγα Φυλής δεν βρήκα και πολλά από αυτά που ήθελα αν και λογικό θα μου πείτε χρονιάρες μέρες, αλλά όταν κατέβηκα εκεί είδα 2 ΚΑΛΕΣ ΜΟΥΝΙΤΣΕΣ (Ορμάτε δεν κάνω πλάκα) Μια ψηλή ΑΛΟΓΟ/ΤΟΥΜΠΑΝΟ με γυαλάκια Εμιλλυ ή κάπως έτσι που γαμιόταν όλη την ώρα στα δωμάτια, και εκεί που ήμουν και εγώ έτοιμος να την περάσω από ένα test drive Κατσικογάμης ξάφνου βλέπω την Κατερινούλα. Πολύ γλυκό κορίτσι με όμορφο κορμί και ΚΩΛΑΡΑ. Είναι σίγουρα λιγότερο εντυπωσιακή από την ψηλή αλλά την ΉΘΕΛΑ λόγω ενστίκτου και έτσι πήγα με αυτήν. Δεν το μετάνιωσα, γλυκό κορίτσι, είχαμε και οι 2 κρύα χέρια και για λίγο προσέχαμε να μην παγώσουμε ο ένας τον άλλον. Καλό στοματικό, ΠΟΛΥ ωραίο στήσιμο, υπέροχο κωλαράκι, σκληρό, στητό, σφιχτό μουνάκι, μας κοιτούσαμε στον καθρέφτη και δεν το χόρταινα. Είπα κοιτούσαμε (και αυτή) γιατί πιστεύω πως έκανα τη δουλειά μου καλά ως αρσενικό γιατί είναι από κείνες τις φορές που σε "υποχρεώνει" το θηλυκό να το κάνεις. Δεν μου πήγε η καρδιά ν αλλάξω στάση πέρα από το doggy και έτσι τέλειωσα με το καυλί μου να συσπάται σαν τρελό. Καλούτσικο/μικρό δωμάτιο, πολύ καλή υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλου, είχαμε και όσο περίμενα και μια αρκετά φιλική κουβέντα.Πολύ σπάνια γράφω τόσα καλά λόγια για Φυλής. Απλά θεωρώ πως θα την ξαναδώ 100% γιατί πραγματικά πέρα από το πουλί μου ευχαριστήθηκα ΠΟΛΎ την επαφή μου μαζί της ακόμα και μετά το sex στο σύντομο social. Σε μια σχεδόν απαίσια χρονιά, που βαρέθηκα να χω εντάσεις πολέμους και έριδες, που το μόνο που κύλισε καλά ήταν ο αγοραίος έρωτας για μένα (ή σχεδόν) η Κατερινούλα ήταν για μένα ένα σχεδόν ιδανικό κύκνειο άσμα. Στο σημείο αυτό εύχομαι σ όλους σας χρόνια πολλά, υγεία, χαρά, κάθε ευτυχία, να στε πάντα καλά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2019
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
EvilPlasma
Ανώτατος
97
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, Benreilly, geny24 και 14 άλλα μέλη